Zohavená tvář, orgány v kýblu: Detaily bestiální vraždy na Slovensku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zohavená tvář, orgány v kýblu: Detaily bestiální vraždy na Slovensku

Děsivé detaily soužití Jozefa H. a jeho partnerky Patricie: Oba potřebovali pomoc a nikdo nic neudělal!
Děsivé detaily soužití Jozefa H. a jeho partnerky Patricie: Oba potřebovali pomoc a nikdo nic neudělal! (TV JOJ)

Bestiální vražda, která zkraje ledna otřásla Slovenskem, se dočkala rozuzlení. Servírku Patrícii (†48) našli strážníci v bytě na bratislavském sídlišti Ružinov s uříznutou tváří a orgány vyjmutými z těla. Pachatel, její přítel, kuchař Jozef H. (47), policii vše přiznal a popsal. Na celé kauze je však ještě jedna zarážející souvislost - vrahovým otcem byl Štefan Pantl, který byl coby "bratislavský škrtič" za minulého režimu popraven za dvojnásobnou vraždu, znásilnění a krádež!

S informací přišel server Topky.sk, kterému se povedlo získat soudní dokumenty s výpovědí a popisem Jozefa H. při policejní rekonstrukci vraždy přímo na místě činu. Jozef vypověděl, že s Patrícií tvořili pár šest let, ale velkou roli v jejich vztahu hrály alkohol a drogy. „Obviněný svoji partnerku opakovaně bil, vyhrožoval jí smrtí a v jednom případě jí zlomil žebra,“ stojí v písemnostech s dodatkem, že Jozef byl v minulosti už pětkrát odsouzen. Osudnou noc 3. ledna spolu oba měli podle vraha vypít čtyři lahve vodky, než došlo na další výměnu názorů. Při té přitom byli oba nazí v posteli. Hádka dopadla fatálně, Jozef Patrícii tentokrát skutečně uškrtil! To ale nebylo vše...

Slovenští novináři přinesli šokující zjištění o obviněném Jozefu H. (47).

Video se připravuje ...

„Způsobil jí mnohačetná bodná a řezná zranění v oblasti tváře, hrudníku a na břiše,“ píše se dále ve spisu. Podle neověřených informací našli strážníci dívku zcela zmasakrovanou a s orgány ve vědru vedle postele! Ostatně, Jozef pracující jako kuchař byl vyučený řezník...

„Kvůli takové jsem si zničil život,“ nechal tam prý na lístečku. „Uškrtil poškozenou, a co následovalo potom byl prý zkrat, zloba obviněného na sebe i na poškozenou. Neuměl vysvětlit, proč to udělal,“ zaznamenal policejní zapisovatel..

Když mu došlo, co spáchal, pokoušel se skočit z mostu SNP do Dunaje a oběsit se ve sklepě, nic z toho ale nezvládl. Ráno šel koupit další lahev vodky a schovat se do sklepa, kde už ho sebrali strážníci a umístili do vazby, odkud se asi jen tak nedostane – hrozí mu 25 let až doživotí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.