Vrah v Karlových Varech: Mrtvolu schoval do kufru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vrah v Karlových Varech: Mrtvolu schoval do kufru

Pátrání na skládce v Činově.
Pátrání na skládce v Činově. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, PČR)

Uškrtil spícího kamaráda Romana Ř. (†26), pak koupil kufr, do něj tělo napěchoval a hodil do popelnice. Vraha (26) z Karlových Varů poslal včera soud do vazby. Na počátku bylo zoufalé oznámení sestry Romana Ř. na policii, že se nemohou spojit s bratrem a nevědí, kde je. Kriminalisté muže ze Sokolovska, který si se známým pronajímal byt v suterénu karlovarského paneláku, zprvu vedli jako pohřešovaného. Po prohlídce místa, kde žil, a zadržení spolubydlícího se do případu vložila mordparta.

Před týdnem večer došlo mezi muži k hádce. Když Roman Ř. usnul, začal ho známý škrtit do doby, než se přestal hýbat. Druhý den ráno si podle informací Nedělního Aha! koupil cestovní kufr a mrtvého do něj nacpal. Následně ho odvlekl ke kontejneru a vhodil dovnitř. Od středy tak vyšetřovatelé vyslýchali sousedy a hlavně – hledali Romanovo tělo.

„Mysleli jsme si původně, že tady měli varnu pervitinu. Později jsme se dozvěděli, že jeden z nich je podezřelý z vraždy,“ řekl jeden ze sousedů. Tomu, co měl udělat, ale nikdo nevěřil. „Působil introvertně a mile,“ shodovali se lidé z domu. Mrtvolu v kufru nakonec objevili v pátek na skládce komunálního odpadu v Činově...

Víte, že...

...za vraždu muži hrozí až 20 let vězení?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.