Krutý konec miláčka Brožové: Bude veterina solit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krutý konec miláčka Brožové: Bude veterina solit?

Jaké budou další kroky zdrcené Brožové?
Jaké budou další kroky zdrcené Brožové? (Blesk:David Malík)

„Zabili mi mého miláčka. Svěříte člena rodiny, pro kterého byste dýchali, veterinární klinice, aby bylo o něj po nezbytnou dobu postaráno, kdyby přišel zdravotní problém. Oni ho pustí při venčení z vodítka, ač ho neznají a nevědí, jak bude reagovat, i když je to starší a ne úplně zdravý pes,“ prohlásila zlomená Kateřina Brožová (55) na Super.cz. 

„Bohužel vám musím sdělit, že pejska před hodinou srazil vlak blízko té velké lávky u nádraží Zličín. Mám nehodovou pohotovost a mluvil jsem s hasičem, který byl přímo na místě a potvrdil mi, že se jedná o hnědého ridgebacka. Pokud se tedy neztratil nějaký další, tak to bude bohužel tento pejsek,“ stálo ve zdrcující zprávě na Facebooku Řepy I – Řepy II a okolí ve středu odpoledne. A jak se k tomu postavila zvířecí nemocnice?

Smutná událost, která se stala v noci na 10. ledna, kdy při venčení utekl z naší kliniky pes, který byl následně sražen vlakem, nás nesmírně mrzí. Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu. Během několikametrové nechráněné trasy mezi výběhy se jí jeden ze psů vytrhl, utekl a bohužel se ho již nepodařilo chytit," napsal šéf veterinární kliniky.

Kateřina Brožová: Nesnáším, když mi někdo lže a využívá mě

Video se připravuje ...

„Velmi litujeme celé události, která nebyla systémovým pochybením, ale šlo o osobní selhání naší pracovnice, která miluje zvířata a chtěla psům při dlouhém pobytu u nás dopřát více pohybu ve větším kotci. Již jsme připravili a přijali sérii opatření, aby se podobný případ v budoucnu neopakoval. Majitelce psa jsme se hluboce omluvili, vyjádřili naši lítost a deklarovali připravenost hradit náklady, které jí naším pochybením vznikly," dodal ředitel Vojtěch Novák.

Přiznání Kateřiny Brožové (55) o vztazích: Zažila jsem týrání, psychické násilí i alkoholismus!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
12. 1. 2024 • 04:29

Pro paní Kateřinu to musí být rána, když přišla o svého mazlíčka. Na druhou stranu to možná bylo nejlepší řešení. Pejsek byl starý a se zdravotními problémy. Oba dva by nějakou dobu trpěli, než by pejsek zemřel. Pro oba by to bylo horší, než takto rychlá a nečekaná smrt.

Dianthos
12. 1. 2024 • 04:26

Otázka poněkud od věci. Brožová snad bydlí v domě se zahradou, pokud se tedy v poslední době nepřestěhovala. Ale jinak psi jsou v bytě spokojení, pokud se jim majitelé věnují a dostatečně je venčí. Je jim lépe s člověkem, než samotným na zahradě.

rudne
11. 1. 2024 • 18:37

Aby se lidé jako vy mohli takto inteligentně ptát!!!!

Celebrity-chachacha
11. 1. 2024 • 13:54

A na co vůbec lidi mají psy v bytě? Když nemají barák se zahradou , tak ať si koupí rybičky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.