19 let od Pojišťovny štěstí! Brožová s Etzlerem: Velký společný návrat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

19 let od Pojišťovny štěstí! Brožová s Etzlerem: Velký společný návrat

V seriálu se řešil manželský trojúhelník.
V seriálu se řešil manželský trojúhelník. (Foto Instagram, TV Nova )

Už jsou zase svoji! Tedy alespoň před kamerou... Kateřina Brožová (55) a Miroslav Etzler (58) si střihli role manželského páru v nové detektivce České televize Kroky vraha.

Poprvé si zahráli manžele před 19 lety v nováckém seriálu Pojišťovna štěstí, teď si dali repete. „Natáčení s režisérem Viktorem Polesným pro Českou televizi a Míra Etzler jako můj manžel,“ připsala Brožová k fotografii, na níž pózuje vedle kolegy, který ji láskyplně drží kolem boků. „S Mirkem se známe léta a náš vztah je jednak přátelský, jednak velmi profesionální. Bylo to opět velmi milé setkání,“ svěřila deníku Aha! Brožová. „Ráda jsem si s ním znovu po letech zahrála manželský pár, i když teď hraju postavu, která má problém alkoholem,“ naznačila herečka, že se diváci mají na co těšit.

Kateřina Brožová si léto užívá hlavně v přírodě.

Video se připravuje ...

Rozvod kvůli Antalové

V Pojišťovně štěstí představovali Dagmar a Tomáše Krausovy. Jejich seriálové manželství ale nevydrželo dlouho. Etzler se totiž coby ředitel pojišťovny zamiloval do pohledné Aničky Jánské v podání Aleny Antalové (51), která tam nastoupila jako tisková mluvčí. S Dagmar se nakonec rozvedl a vzal si Aničku... Vydrží to Etzlerovi s Brožovou spolu alespoň tentokrát?

Kápni božskou - Kateřina Brožová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.