Houbám zdar! Takhle sbírají celebrity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Houbám zdar! Takhle sbírají celebrity

Jana Plodková
Jana Plodková (foto: Instagram.com)

„Klobouková sezona započata. Kolekce podzim-zima 23. Klobouky všech velikostí, pro různé příležitosti. Stačí si jen vybrat/sebrat,“ hlásí po návštěvě lesa Jana Plodková (42).

Držitelka Českého lva za roli ve filmu Protektor a partnerka optika Filipa Žilky je, jako skoro každý Čech, nadšená houbařka. „Já zaplavila vás houbama, vy jste zaplavili mě zpraváma! Jsme národ houbařů! Díky vám a houbám zdar,“ napsala fanouškům na Instagram herečka, která si to lesní nadělení nenechala jen pro sebe. „Díky Janě. Bude guláš, smaženice, řízky,“ těšila se její sestra Bronislava.

Miroslav Etzler o halucinogenním tripu na Sumatře: Pozření záhadné rostliny mu odstartovalo nespavost

Video se připravuje ...

V Česku sice panují vedra, ale houby už rostou také. Kdo má štěstí na ten správný les, odchází odtud s přeplněnými košíky. Stejně jako herec Miroslav Etzler (58) se synem Samuelem (5). „Tady všude rostou!“ hlásí Samík. „Úžasné outerý Vám FŠEM!!!!!!!“ zdraví ostatní houbaře na síti herec.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
19. 8. 2023 • 23:11

Článek o houbách a zatím jenom ksychty .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.