Předčasná smrt Haščákové (†43): Mrazivé nařčení kamarádky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Předčasná smrt Haščákové (†43): Mrazivé nařčení kamarádky

Barbara Haščáková si možná pomohla ze světa sama
Barbara Haščáková si možná pomohla ze světa sama  (ara)

Odchod mladé zpěvačky z dua MC Erik & Barbara zarmoutila nejen slovenské fanoušky. Nyní se ukazuje, že byl možná zbytečný. Blízká přítelkyně Barbary Haščákové (†43) promluvila...

Od úmrtí hvězdy, kterou proslavili hit Keď príde láska, uplynul víc než měsíc. Podle oficiální zprávy lékaře z nemocnice Memorial Hospital ve městě Sarasota, kde Barbara žila, byla příčinou náhlá cévní mozková příhoda, blízká kamarádka Denisa, která s Barbarou mluvila krátce před smrtí, však přinesla daleko znepokojivější závěry. 

„Už nechtěla žít, vzala si různé léky a zapila to celou lahví. Neúčinkovalo to hned, ještě cca 17 minut jsme byly na videu, ještě mi zazpívala tu rozlučkovou písničku, ještě mi poslala fotku, ale pak spadla na zem a už tam i zůstala,“ popisuje osudné momenty Denisa. „Od té doby se už neozvala a upadla do kómatu, 5 dní ještě byla v nemocnici v kómatu, než odešla navždy,“ doplnila.

Babišova vláda za Covidu vyhodila miliardy! Dům Grosse na prodej a extrémní mrazy v Česku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.