ODHALENO! Gott zíral Leoně do výstřihu a Pilarka to fotila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

ODHALENO! Gott zíral Leoně do výstřihu a Pilarka to fotila

Přípravy na Silvestr na Nově v roce 2000 - zpěvačky Leonu Machálkovou, Ilonu Csákovou a Báru Basikovou fotí Eva Pilarová.
Přípravy na Silvestr na Nově v roce 2000 - zpěvačky Leonu Machálkovou, Ilonu Csákovou a Báru Basikovou fotí Eva Pilarová. (herminapress.cz)

Hvězdy jako Karel Gott (†80), Iveta Bartošová (†48), Hana Zagorová (†75), Eva Pilarová (†80) či Petra Janů (71) bavily diváky u televizních obrazovek během velkolepých oslav nového tisíciletí v roce 2000. Podívejte se společně s námi, jak tehdy probíhaly přípravy na zábavný večer na TV Nova. 

Bez scénáře

Toho se ujal a celým večer provázel tehdy ostřílený a oblíbený moderátor Petr Novotný (76). Společně s autory Gustavem Oplustilem (†96), režisérem Jiřím Adamcem (75) a Radanem Dolejšem (57) vytvořili scénář, který čítal 457 stran. Ale Novotný ho nakonec vůbec nepoužil. Celý Silvestr na Nově v roce 2000 odmoderoval, jak se říká, zpatra. Zkrátka improvizoval a diváky velmi pobavil.

Silvestrovské a novoroční zvyky a tradice. Co (ne)dělat, abyste měli skvělý rok?

Video se připravuje ...

Vzácný snímek

Na takovém významném večeru nemohly chybět ty největší osobnosti hudebního světa. Během večera se na jevišti vystřídaly, dnes už bohužel zesnulé, pěvecké legendy. Publiku a divákům u televizních obrazovek zazpíval Mistr Karel Gott, Hana Zagorová, Eva Pilarová, Naďa Urbánková či Iveta Bartošová. V zábavném pořadu nechybělo ani muzikálové trio Bára Basiková (60), Leona Machálková (56) a Ilona Csáková (53). Právě těm jednu momentku z večera zachytila na fotoaparát Eva Pilarová.

Bosá Urbánková

Naďa Urbánková (†83) s Marcelou Holanovou (72) se pro změnu vyzuly z lodiček a daly odpočinout nohám. Další fotografie zase prozradila moment, kdy Gott nemůže udržet oční kontakt s Machálkovou, která oblékla upnuté šaty s výstřihem!

Silvestr v Praze: Takhle se slavilo na Staroměstském náměstí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.