V Kolumbii vzdali poctu zpěvačce Shakiře: Má sochu vysokou 6,5 metru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V Kolumbii vzdali poctu zpěvačce Shakiře: Má sochu vysokou 6,5 metru!

Socha Shakiry měří 6,5 metru
Socha Shakiry měří 6,5 metru (Foto Instagram.com)

Na sochy panovníků a panovnic v nadživotní velikosti už jsme všichni zvyklí, nově ale tuto poctu prokázali fanoušci královně latinsko-amerického popu! Zpěvačce Shakiře odhalili obří sochu na břehu řeky Magdalena v jejím rodném kolumbijském městě Barranquilla.

Shakira (46) se tak připojila k legendám jako John Lennon (†40), Elvis Presley (†42) nebo Amy Winehouse (†27), kteří si ale vlastní sochu vysloužili až po smrti. „Pro moje malé srdíčko je to prostě moc...“ pokusila se vyjádřit neskutečnou vděčnost na svých sociálních sítích. „Jsem šťastná, že u tohoto okamžiku mohli být mí rodiče, hlavně maminka v den svých narozenin,“ píše dál. Její socha je z bronzu a skutečně nepřehlédnutelná: Měří 6,5 metru! Pro zajímavost: Shakira samotná je maličká, narostla jen na 157 cm, bavíme se tedy o víc než čtyřnásobné velikosti! „Srdce, které skládá, boky, které nelžou, talent jako žádný jiný, hlas, který hýbe davy, a nohy, které pochodují pro dobro dětí a lidstva,“ stojí na cedulce vyznání starosty Jaime Pumareja.

Britney Spears si zahrála na Shakiru.

Video se připravuje ...

Má i svůj den

K uctění nejposlouchanější latinsko-americké zpěvačky v historii Spotify se tato platforma rozhodla vyhlásit speciální den, věnovaný právě Shakiře! Slavit ho s ní můžete 29. září.

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
28. 12. 2023 • 08:35

Moc líbí , moc sluší ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.