Shakira na finále NBA oslňovala v minišortkách: Boky nelžou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Shakira na finále NBA oslňovala v minišortkách: Boky nelžou!

Shakira
Shakira (archiv Blesku)

Ta se umí vyfiknout! Popová diva Shakira (46), autorka skladby Hips Don’t Lie z roku 2005 (Boky nelžou), uhranula fanoušky, když v duchu své písně sledovala z první řady, oděna pouze do modrých džínových minišortek a bílého topu bez ramínek, v Miami finále basketbalové NBA mezi domácím týmem Heat a Denver Nuggets (94:109, stav série 1:2).

Právě z Miami se před měsícem rozletěly do světa spekulace, že kolumbijská kráska, která se loni rozvedla s barcelonským fotbalistou Gerardem Piquém (36), na tamní Velké ceně F1 popletla hlavu Tomu Cruiseovi (60), hrdinovi filmového Top Gunu. „Funguje mezi námi neuvěřitelná chemie,“ hlásal vychloubačně do světa, než však vyšlo najevo, že Shakira nemá o známost s ním zájem.

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?

Video se připravuje ...

A to zřejmě proto, že v boxech navázala jinou: s o generaci mladším pilotem Mercedesu Lewisem Hamiltonem (38)! „Tomovo ego to velmi zasáhlo. Bolí to o to víc, že Lewise považuje za svého kamaráda,“ hlásí zdroj webu Radar Online. To Shakiru ale netrápí, s Lewisem se dál scházejí. „Je to pro ně flirt, zábava, jsou ve fázi seznamování,“ shodují se jejich společní známí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.