Kolumbijská zpěvačka Shakira (47): Ulovila si zajíčka (31)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kolumbijská zpěvačka Shakira (47): Ulovila si zajíčka (31)!

Našla Shakira konečně štěstí v náruči nového muže? Přátelé se bojím, že se na zpěvačku nalepil slavoman...
Našla Shakira konečně štěstí v náruči nového muže? Přátelé se bojím, že se na zpěvačku nalepil slavoman... (Koláž Blesk Sport)

Zpěvačka Shakira (47) si nabrnkla nového mládence: britského herce Luciena Laviscounta (31, Emily in Paris). Kolumbijská diva se s ním seznámila při natáčení videoklipu k singlu Puntería, kde si jej jako fešného kentaura uloví šípem, přemění v muže a svede.

O žádnou velkou lásku prý nejde, ale na randění mají oba dost rozdílné pohledy. Shakira v roce 2022 ukončila po odhalené zradě 11 let trvající manželství se španělským fotbalistou Gerrardem Piquém (37, FC Barcelona) a od té doby hledá někoho, kdo by jí zaplnil prázdné místo v srdci.

Britney Spears si zahrála na Shakiru.

Video se připravuje ...

„Shakira se zoufale touží zamilovat, ale její přátelé mají obavy, aby se nespálila,“ prozradil zdroj z blízkého okolí zpěvačky. A oprávněně – Laviscount nikdy nechodil s celebritou takové ráže, jako je Shakira! Mohl by zpěvačku tedy jen využívat, aby si udělal jméno?!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.