Shakira (46) zaválela: 8 gongů pro nejžádanější paničku světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Shakira (46) zaválela: 8 gongů pro nejžádanější paničku světa

Shakira zabodovala.
Shakira zabodovala. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Ačkoliv hvězdná kolumbijská zpěvačka Shakira (46) momentálně čelí soudu kvůli daňovým únikům, u příznivců popularitu neztrácí. Ovládla předávání cen Premios Juventud.

Tradiční akci, na níž televizní síť Univision oceňuje osobnosti ze světa filmu, hudby, módy, sportu a popkultury na základě hlasování fanoušků z hispánského světa. Shakira si odnesla hned 8 zlatých gongů a v ohnivě rudých minišatech doslova zářila. „Moji fanoušci jsou zároveň moje největší štěstí. Inspirují mě k tomu, abych se stále zlepšovala a nikdy se nevzdávala,“ komentovala šťastná zpěvačka, kterou do San Juan v Portoriku doprovodili oba synové Milan (10) a Sasha (7).

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?

Video se připravuje ...

Ty má s fotbalistou Gerardem Piquém (36). Jejich jedenáctiletý vztah ale zničila fotbalistova nevěra s mladší španělskou milenkou... Od té doby však může Shakira nápadníky přehazovat doslova vidlemi! Kdo už se pokoušel vloudit do její přízně?

Galerie slavných nápadníků

Tom Cruise (61)

Slavný herec se zpěvačce dvořil během závodu F1 v Miami a posílal jí květiny. Odmítla ho. Byť by se k ní s výškou 170 cm (sám si uvádí 172 cm) výškově hodil, Shakiru neoslnil a měla jej důrazně požádat, aby s flirtováním přestal!

Lewis Hamilton (38)

S hvězdným britským šampionem F1 zřejmě nějaká vášeň proběhla, byli spolu spatřeni v Miami, třeba jak vyráželi na člunu surfovat po vlnách. Hamilton je ale přelétavý ptáček a již byl spatřen na jachtě se čtyřmi jinými kráskami.

Jimmy Butler (33)

Nejnovějším nápadníkem má být hvězdný basketbalista Miami Heat, chasník s olympijským zlatem, 201 cm výšky, 104 kily váhy a ročním platem skoro 800 mil. Kč! S Shakirou měli večeřet během Wimbledonu sushi v Londýně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.