Utajená smrt Schumachera? Slyšíme jen lži, tvrdí exmanažer | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utajená smrt Schumachera? Slyšíme jen lži, tvrdí exmanažer

Bývalý Schumacherův manažer Willi Weber už ani nedoufá, že závodnickou legendu ještě někdy uvidí
Bývalý Schumacherův manažer Willi Weber už ani nedoufá, že závodnickou legendu ještě někdy uvidí (Profimedia.cz)

Brzy uplyne deset let od tragické nehody závodníka Michaela Schumachera (54), během této doby jej nevidělo ani jeho blízké okolí. Zprávy od rodiny jsou velmi omezené a nikdo tak pořádně netuší, jak na tom hvězda Formule 1 skutečně je. A do toho se tu objevuje poměrně znepokojivé svědectví...

Schumacher utrpěl vážná poranění mozku, podle posledních informací je ve vegetativním stavu a komunikuje pouze očima. K jeho lůžku však nikdo kromě blízké rodiny nesmí, jeho zdravotní stav tak zůstává hádankou.

Tým s nejdelší historií a plný legendárních závodníků. To je stáj Ferrari na F1!

Video se připravuje ...

Za Schumacherem nemůže ani jeho bývalý letitý manažer Willi Weber (81). Ten dokonce v  minulosti i prohlásil cosi o to, že nabyl pocitu, že rodina neříká pravdu. „Říkali mi, že na návštěvu je příliš brzy. A teď už je příliš pozdě. Zdá se mi, že od nich slyšíme jen samé lži,“ nechal se slyšet pro neměcký list Express.

Sám tuší, že už se s hvězdou F1 už nikdy nesetká a nerozloučí a lituje toho, že za ním tehdy nepřišel do nemocnice. „Když teď tak myslím na Michaela, tak bohužel už nemám žádnou naději, že ho ještě někdy uvidím. Za 10 let jsem o něm neslyšel jedinou dobrou zprávu,“ hlesl smutně. „Stokrát jsem se snažil Michaelovu manželku Corrinu kontaktovat a ona mi neodpovídala,“ dodal.

Mick Schumacher helmet 2022

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.