Schumacherovo sídlo na Mallorce: Veselka u bazénu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Schumacherovo sídlo na Mallorce: Veselka u bazénu

Gina, dcera legendárního Michaela Schumachera, se bude vdávat
Gina, dcera legendárního Michaela Schumachera, se bude vdávat (Koláž Blesk sport)

Rodina Michaela Schumachera (55) má před sebou radostnou událost. V luxusním sídle na Mallorce se bude vdávat závodníkova dcera Gina (26). Legenda formule 1 by na obřadu i přes zdravotní komplikace neměla chybět.

Je to již 10 let, co byl Michael Schumacher po pádu na lyžích upoután na lůžko. Od té doby se o jeho zdravotním stavu ví pramálo, rodina je v tomto ohledu velmi diskrétní. Čím se ale musela pochlubit, je svatba Schumacherovy dcery Giny (26) a jejího přítele Iainem Bethkem (27), která se bude konat koncem roku. Jak informoval deník Blesk, svatba i oslava proběhnou u bazénu luxusní vily na Mallorce pod širým nebem.

Nehoda, která změnila sportovní svět: 10 let od Schumacherova zranění

Video se připravuje ...

Co je ovšem nejpodstatnější, je fakt, že obřad by si neměl nechat ujít ani Ginin tatínek Michael. Není jisté, jak moc bude významnou rodinnou událost vnímat, jeho přítomnost je ale pro příbuzné klíčová. „Michael mi chybí každý den, mně i dětem se nám po něm stýská, ale je tady, a to nám dává sílu,“ řekla před časem jeho manželka Corinna (54).



Přečtěte si
AHel
19. 3. 2024 • 15:00

rychle k psychiatrovi, to je šílené, takto žít a přijít o všechny peníze....proč, to se neumí smířit se smrtí, závodníka je mi líto, už to není člověk, chtěl si užívat světa a života a leží tam jak panáček z papíru, že to vůbec dopustila, musí být už nenormální, i dětí je mi líto. Měla se oklepat, najít si nového muže, být dětem na blízku.....to není láska, to je nějaký druh psychické nemoci, že když je na živu jako "papírek", tak ona je vdaná a je všechno tedy OK.... nevím, nevím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.