Zásadní zvrat u Schumachera: Zoufalý krok rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zásadní zvrat u Schumachera: Zoufalý krok rodiny!

Schumacherova léčba trvá roky. Týdně navíc přijde na téměř pět milionů korun
Schumacherova léčba trvá roky. Týdně navíc přijde na téměř pět milionů korun (Koláž Blesk sport)

Německý závodník Formule 1 Michael Schumacher (54) měl v roce 2013 strašlivou nehodu na lyžích. Od té doby leží v umělém spánku a nereaguje na žádné podněty. Jeho rodina si pečlivě hlídá své soukromí a o jeho stavu veřejnost téměř neinformuje. Na světlo světa se ale nyní vynořily nové a zásadní informace.

Zahraniční média informovaly o tom, že lékaři se momentálně pokouší závodníka zachránit novou léčbou. Ta má být však velmi nákladná, ročně vyjde na 6 milionů liber. Michaelova manželka Corrina kvůli tomu měla začít rozprodávat jejich majetek.

Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...

Před pár týdny Corrina údajně prodala jejich jachtu a taky letní sídlo v Norsku. Pro rodinu je to po dlouhé době stéblo naděje, kterého se pevně drží. Celá léčba stojí na využití kmenových buněk, které mají obnovit fungování nervového systému. Jeden z lékařů však pro britský deník upozornil, že ani nová léčba není zárukou úspěchu. Přeci jen Schumacher na nic nereagoval již 10 let a možnost, že by se tentokrát stal zázrak, je podle něj nízká.

Tým s nejdelší historií a plný legendárních závodníků. To je stáj Ferrari na F1!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
19. 12. 2023 • 12:15

Skoro bych řekla, že si to závodník nezaslouží, aby žil tak jak "žije" 10 let, je to utrpení. Měli ho nechat odejít. Je to bezcitnost a sobeckost celé rodiny, i když se rodinu snažím pochopit. Prostě odpojit, ať má klid. Myslím, že už všichni ztratili normální pohled na situaci a všichni jeho nejbližší jsou tak trochu "nenormální" , takový život i závodník nezas­louží­....př­ekva­puje mě, že to někdo jeho manželce nevysvětlil, že to je týrání nebohého....ale asi zdravotníkům peníze nesmrdí...je to velmi smutná historie a situace.

Jiří Bedřich
18. 3. 2023 • 14:11

Navíc podle zveřejněných informací už dávno není v umělém spánku, ale zřejmě je v tak bídném mentálním stavu že záběr s ním se jeho rodina nakonec do nedávno vydaného filmového dokumentu o jeho životě rozhodla nedat.

Jiří Bedřich
18. 3. 2023 • 13:53

David Res: přesně tak ! Dva roky stará informace !

Uživatel_5436933
18. 3. 2023 • 08:14

Je to asi tak stejné jako u Josefa Laufera kdy všichni po několika letech čekají na zázrak který se nikdy nestane.Lidské tělo je smrtelné a nikdy nikdo nenašel žádný lék na nesmrtelnost.

nilud
18. 3. 2023 • 07:21

I kdyby se probral,bude mu půl roku a nebo dement.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.