Výrazný progres? Přítel Schumachera potěšil fanoušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Výrazný progres? Přítel Schumachera potěšil fanoušky

Je to 10 let, co se Michael Schumacher zranil při lyžování.
Je to 10 let, co se Michael Schumacher zranil při lyžování. (Sport - Pavel Mazáč)

Od tragické nehody na lyžích uběhlo již deset let. Jak vypadá legendární pilot Formule 1 dnes, ví jen blízký kruh rodiny a přátel. Čas od času ale do světa vypustí pár informací. Jak je na tom Michael Schumacher (55) v současné době?

Život slavného pilota po nehodě při lyžování je doposud z velké části zahalen tajemstvím. Kdo však měl nebo stále má k Michaelovi Schumacherovi a jeho rodině blízko, ten se leccos dozví. Jedním z vyvolených je třeba Schumacherův stájový kolega Johnny Herbert. I jeho informace jsou však zprostředkované. Podle jeho známých ale za několik let došlo k výraznému posunu.

Nehoda, která změnila sportovní svět: 10 let od Schumacherova zranění

Video se připravuje ...

„Od lidí, co se ve Formuli 1 stále pohybují, jsem slyšel, že při jídle sedí u stolu,“ cituje Herberta český server Extrasimo.cz. I přes pár dobrých zpráv ale dál zůstává nohama na zemi. „Všichni bychom rádi viděli, že se věci hýbou dobrým směrem. Ale protože nemáme žádné bližší informace, můžeme se jen domnívat, že nejspíš nemá reálnou šanci na uzdravení,“ dodal Herbert, jak napsal britský server Mirror.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.