Zlom u manželky Schumachera: ÚTĚK OD LŮŽKA MICHAELA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlom u manželky Schumachera: ÚTĚK OD LŮŽKA MICHAELA

Michael Schumacher potřebuje velmi nákladnou péči.
Michael Schumacher potřebuje velmi nákladnou péči. (ara)

Ještě nedávno vypadala, jako kdyby to s ní mělo každou chvíli seknout. Teď ale úplně otočila. Manželka bývalého závodníka Formule 1 Michaela Schumachera (52), Corinna (52), očividně hodila starosti za hlavu a začala znovu žít.

Z manželova zdravotního stavu se dlouho nemohla vzpamatovat. Většinu času se trápila a starala se o něj, jak jen to šlo. Corinna (52) ale teď svého muže Michaela Schumachera (52) odsunula tak trochu na vedlejší kolej a rozhodla se starat víc o sebe. „Michael je tu, je jiný, ale je tu a to nám dodává všem sílu. Michael mi chybí každý den a nejen mně, chybí dětem, rodině, jeho tátovi a všem, kteří byli okolo něj,“ pronesla Corinna v dokumentu o automobilové legendě. Michaelovu nehodu na lyžích označuje za nehoráznou smůlu, která ho připravila téměř o vše.

Mick Schumacher si zkoušel sedačku

Video se připravuje ...

Slavná manželka se teď často objevuje po boku svého syna Micka (22), který je závodník po tatínkovi. Krásně upravená ho doprovází na závodech a dokonce se sem tam ukáže na afterparty. Zdá se, že si znovu začíná užívat života.

Trailer na dokument Schumacher

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
27. 1. 2023 • 13:33

Když se to stalo závodníkovi, tak se v Česku ani nevědělo skoro, že existují helmy na lyžování. Do Čech to přinesli Češi, kteří začali jezdit do Itálie (Dolomiti), tam to bylo myslím pro děti povinné a dospělé doporučené...tak jsem je koupila dětem a sobě také a tak to přišlo i k nám do Krkonoš.

mika
27. 1. 2023 • 11:35

ona té nehodě říká smůla? Já to považuji za veleblbost, pokud vím, tak neměl helmu na hlavě!!!! Tak nepište kraviny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.