Dokument o Schumacherovi rozběsnil diváky:TO PODSTATNÉ CHYBÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dokument o Schumacherovi rozběsnil diváky: TO PODSTATNÉ CHYBÍ

Rodinnou idylku už nic nevrátí
Rodinnou idylku už nic nevrátí (Foto EPA)

Očekávaný dokument, který shrnuje život nejlepšího pilota Formule 1, má první odpůrce. Někteří diváci nepovažují za férové, že zde chybí posledních osm let života.  Mamželka Schumachera, Corina (52), v slzách zareagovala.

Michael Schumacher je už 8 let ve vegetativním stavu. Ačkoli jsou zachovány jeho životní funkce, nedokáže komunikovat. Rodina v dokumentu, který uvedl Netflix, v slzách popsala náročnou péči a bolest, kterou cítí. Schumiho záběry ale chybí!

Hamilton dorovnal Schumachera. Který z nich je větší legendou?

Video se připravuje ...

„Michael je jiný, ale stále je tady! Bez ohledu na to, co přijde, uděláme vše, co bude v našich silách. Snažíme se dělat všechno možné, aby se Michael cítil lépe a pohodlně. A aby vnímal, že mu je naše rodina stále nablízku,“ vzkázala uplakaná Corina a dodala: 

„Michael nás vždy ochraňoval. A teď my chráníme Michaela: Soukromí je soukromí!"

Péče o Schumachera je neskutečně náročná po fyzické i psychické stránce. „Jsme spolu. Žijeme spolu doma. Chodíme na léčbu. Děláme všechno pro to, aby Michaelovi bylo líp a aby se uzdravil. Aby mohl cítit svou rodinu, naše rodinné pouto. Ať se stane cokoli, udělám všechno, co budu moci. My všichni,“ ujistila Corina Schumacherovo fanoušky, že velikán je v těch nejlepších rukou...

Legendární Schumacher slaví padesáté narozeniny. Znovu ale v utajení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.