Schumacher se dočkal! Jde o dárek rodiny, tvrdí mluvčí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Schumacher se dočkal! Jde o dárek rodiny, tvrdí mluvčí

Michael Schumacher potřebuje velmi nákladnou péči.
Michael Schumacher potřebuje velmi nákladnou péči. (Koláž BLESKsport)

Dlouho očekávaný dokument s názvem Schumacher mapuje závodníkovu kariéru až po nehodu při lyžování na konci roku 2013. Do kin měl jít už dříve, pandemie ovšem premiéře dosud nepřála. Michaelova rodina se nakonec rozhodla pro jeho uvedení mimo kinosály a zvolila k tomu navíc osudové datum!

Dokument o životě Michaela Schumachera (52) tak fanoušci překvapivě shlédnou na streamovací platformě Netflix 15. srpna. A to je přesně 30 let od chvíle, kdy legendární Schumi zahájil hvězdnou kariéru ve Formuli 1. „Jde o dárek rodiny milovanému otci a manželovi," uvedla k tomu Schumacherova mluvčí Sabine Kehmová. 

Legendární Schumacher slaví padesáté narozeniny. Znovu ale v utajení

Video se připravuje ...

Příznivce slavného závodníka samozřejmě nejvíc zajímají slibované záběry Schumachera v jeho aktuálním stavu. Manželka Corinna již totiž řed časem souhlasila se zveřejněním záběrů, na kterých Michael rehabilituje po své fatální nehodě. Vedle ostře sledovaného pacienta by se ve filmu měla objevit také ona s dětmi Mickem a Ginou-Marií.  

Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.