Nová zpráva o stavu Schumachera: Vyzradili, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aktuálně o stavu Schumachera: Vyzradili, že…

Legenda formule 1 Michael Schumacher
Legenda formule 1 Michael Schumacher (Profimedia.cz)

Je to již sedm let od tragické nehody Michaela Schumachera, který byl hvězdou formule 1. Od té doby se řeší, jak na tom doopravdy slavný jezdec je a zda ještě někdy bude žít normální život. Nějakou dobu se lidé domnívali, že »Schumi« dokonce už dávno nežije. Co o stavu legendy pověděl jeho přítel a co prozradilo lékařské eso?

„Michaela vidím velmi často, jednou nebo dvakrát za měsíc. Moje odpověď je pořád stejná – bojuje. Můžeme si jen přát, pro něj a jeho rodinu, aby se to zlepšilo,“ pověděl o stavu Michaela bývalý šéf Ferrari a současný prezident Mezinárodní automobilové federace Jean Todt.

Vegetativní stav

„… Je vzhůru. Dýchá, srdce mu bije, pravděpodobně se může posadit a s pomocí udělat dětské kroky… Myslím, že je to pro něj maximum. Je nějaká šance vidět ho, jako byl před jeho nehodou? Opravdu si to nemyslím,“ vyjádřil se podle extra.cz neurochirurg Erich Riederer s tím, že Schumacher se tedy nachází v takzvaném vegetativním stavu. Jeho budoucnost tak ve všech směrech zrovna růžově nevypadá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.