To snad ne! Alarmující zpráva o Schumacherovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To snad ne! Alarmující zpráva o Schumacherovi

Michael Schumacher je pořád izolovaný od okolního světa.
Michael Schumacher je pořád izolovaný od okolního světa. (Foto EPA)

Chvíle, na kterou se všichni fanoušci legendárního pilota Formule 1 upínali, je nenávratně pryč. Pátého prosince bylo plánované uvedení dokumentu, jež měl odkrýt, jak na tom »Schumi« je. Jenže premiéra byla dle webu Sport.cz  neplánovaně odložena.

Producenti a tvůrci dokumentu slibovali, že už 5. prosince uvidí první z nás dokument s názvem „Schumacher“, kde se měl, kromě své rodiny, objevit v několikasekundovém prostřihu i sám Michael. Mohli jsme tak konečně mít alespoň nějakou představu, jak vypadá život legendy po osudovém úrazu na lyžích, k němuž došlo v roce 2013. Dlouho očekávaná premiéra německých filmařů Michaela Wecha a Hannse-Bruna Kammertönse se však odkládá. Podle uvedeného webu minimálně o rok.

Věrohodné vysvětlení?

Mluvčí společnosti B 14 Film okomentoval neočekávanou situaci následovně. „Materiálu je opravdu hodně a na jeho zpracování potřebujeme více času," prohlásil. Jenže důvod spíše nahrává dalším spekulacím o nepříznivém stavu Schumachera. „Michael má tu nejlepší péči, jaká je možná. Lékaři i rodina dělají všechno možné, aby se jeho stav zlepšil. Prosím, dejte nám čas," sděluje dlouhodobě a opakovaně médiím manželka Corinna i tisková mluvčí rodiny Sabine Kehmová.  A tak je vše, co se kolem sedminásobného mistra světa odehrává, stále zahaleno rouškou tajemství.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.