Zlověstné ticho kolem Schumachera: Tají zprávu z nejhorších? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Zlověstné ticho kolem Schumachera: Tají zprávu z nejhorších?

Michael Schumacher
Michael Schumacher (F1sport.cz)

Fanoušci netrpělivě čekali na dlouho slibovaný snímek o legendárním závodníkovi. Dokument od německých tvůrců měl mít premiéru pátého prosince 2019. Uvedení do kin však bylo zrušeno a fanoušci se tak děsí, že Michael Schumacher zemřel.

Rodina Michaela Schumachera už dlouhou dobu tají jeho skutečný stav. Dá se tak pouze odhadovat, v jakém stavu by mohl bývalý závodník být nebo zda je vůbec mezi živými. Naposledy rodina tvrdila veřejnosti v roce 2018, že Michael reaguje na podněty, zejména na doteky a zvuky. Spekulace o tom, že Schumacher je pravděpodobně spíše již po smrti, se začaly objevovat poté, co se zrušila premiéra dlouho očekávaného dokumentu.

Filmaři fanouškům tvrdí, že nestihli dostříhat všechen materiál, a proto premiéra dostala stopku. Tuto informaci zveřejnili těšně před termínem vpuštění filmu do kin, takže to fanouškům přijde přinejmenším podivné. „Co se stalo, zemřel Michael? Potřebují přetočit konec filmu? Zhoršil se jeho zdravotní stav?" ptají se lidé podle šíp.cz. Rodina na tyto dotazy zatím nereagovala.  

Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
5. 12. 2019 • 20:01

Ja teda nevim, ale vypada to, ze je v koma uz 6 let, proc je kolem toho porad takovy humbuk.

"Jeho fanouskove" - proc ho umele drzi u zivota, zacina to pripominat Lenina a jeho mauzoleum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.