Půjde o všechno! Schumimu vezmou cévy ze srdce a ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Půjde o všechno! Schumimu vezmou cévy ze srdce a ...

Manželka Michaela Schumachera Corinna je v nemocnici každý den
Manželka Michaela Schumachera Corinna je v nemocnici každý den (Koláž iSport.cz)

Už zhruba sedm let leží po pádu na lyžích Michael Schumacher (51) upoután na lůžku své privátní nemocnice. Po dlouhém tichu po pěšině se nyní konečně chystá operace, která vše rozhodne!

„Michael trpí svalovou atrofií, osteoporózou a řadou organických změn. Je sice teoreticky možné, že by se mohl postavit na nohy, ale plnohodnotný život už nikdy žít nebude. Má nezvratné změny svalové i kosterní struktury. Utrpěl mozkové trauma a to už nejde změnit. Je z něj úplně jiný člověk, než jak si ho lidé pamatují," šokuje v italských médiích podle webu Sport.cz neurochirurg Nicola Acciari. Přesto všechno ale existuje pomyslné světlo na konci tunelu!

„Jsme schopni zregenerovat celý Michaelův nervový systém. Hlavním krokem bude to, že vezmeme cévy z jeho srdce, které následně převedeme do jeho mozku. Nebudu tajit, že jde o mimořádně riskantní operaci, o které je velmi obtížné říct, jak dopadne," okomentoval riskantní zákrok odborník na léčbu kmenových buněk Philippe Menasch.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.