Nová naděje pro fanoušky »Schumiho«: Ukáže se světu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová naděje pro fanoušky »Schumiho«: Ukáže se světu?!

Německý pilot Michael Schumacher
Německý pilot Michael Schumacher (Reuters)

Poté, co sedminásobný mistr světa F1 Michael Schumacher (51) utrpěl při lyžování vážný úraz hlavy, je kolem něj nepropustná informační clona a jen málo o jeho zdravotní stavu se dostane na veřejnost. Přístup k bývalému jezdci mají pouze jeho nejbližší. Patří sem i závodníkův dobrý přítel Jean Todt (74), který přišel nečekaně s novinkou plnou naděje!

„Viděl jsem Michaela minulý týden. Bojuje. Doufám, že ho svět znovu uvidí, na tom koneckonců on a jeho rodina pracují,“ řekl Jean deníku Daily Mail překvapivě, jak píše web eXtra.cz.

Legendární Schumacher slaví padesáté narozeniny. Znovu ale v utajení

Video se připravuje ...

Ačkoliv naděje existuje vždycky, plnohodnotný život podle italského neurochirurga Nicoly Acciariho už legendu F1 zřejmě nečeká. „Michael trpí svalovou atrofií, osteoporózou a řadou organických změn. Je sice teoreticky možné, že by se mohl postavit na nohy, ale plnohodnotný život už nikdy žít nebude. Má nezvratné změny svalové i kosterní struktury. Utrpěl mozkové trauma a to už nejde změnit. Je z něj úplně jiný člověk, než jak si ho lidé pamatují,“ uvedl v červnu.

Smutné 48. narozeniny Michaela Schumachera: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.