Šokující verdikt neurochirurga: Michael Schumacher je prý… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující verdikt neurochirurga: Michael Schumacher je prý…

Michael Schumacher
Michael Schumacher (Profimedia.cz)

Jaký je skutečný zdravotní stav legendy Formule 1 Michaela Schumachera (50) poté, co upadl do hlubokého komatu po úrazu hlavy, který utrpěl na lyžích, ví jen okruh jeho nejbližších. Více světla do jeho diagnózy teď vnesl italský neurochirurg Nicola Acciari. Naději to ovšem nepřináší.

„Je to úplně jiný člověk, než jak si ho pamatujeme ze závodního okruhu,“ uvedl Acciari podle webu eXtra.cz. Sedminásobný šampion tráví svůj čas v sídle u ženevského jezera, kde se o něj stará manželka Corinna a jejich děti Gina-Marie (22) a Mick (20), o stavu Michaela se ale vyjadřují minimálně.

„Michael má velmi pozměněné a pochopitelně zhoršené tkáňové, svalové a kosterní struktury,“ dodal Acciari pro Diario Uno. „Všechno je důsledek mozkového trauma, které utrpěl,“ vysvětlil.

Tím bohužel jen potvrdil slova bývalého šéfa stáje F1 a blízkého přítele Jeana Todta, že Schumacher už nikdy nebude jako dříve. Byť nějaký pokrok asi přece jen dělá…

Na video s Michaelem Schumacherem se můžete podívat zde:

Michael Schumacher



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.