Obrovský strach o Schumachera: NÁHLÁ HOSPITALIZACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Obrovský strach o Schumachera: NÁHLÁ HOSPITALIZACE

Michael Schumacher
Michael Schumacher (Profimedia.cz)

O zdravotním stavu legendy formule 1 Michaelu Schumacherovi (50), který utrpěl vážné zranění hlavy při lyžování, víme jen velmi málo. V poslední době promluvil o svém blízkém příteli úsečně jen bývalý šéf stáje Ferrari Jean Todt. Podle deníku Le Parisien byl ale šestinásobný mistr věta dnes hospitalizovaný v nemocnici v Paříži.

Dle citovaného listu má být legendární německý pilot, jak uvádí i web VIPSport, na oddělení kardiovaskulární chirurgie u profesora Philippea Menaschého, jež patří mezi průkopníka buněčné terapie při léčbě onemocnění srdce.

Schumacher tu podle La Parisien dostává do těla infuze kmenových buněk, jež mají protizánětlivý účinek. V nemocnici by pak měl zůstat dva dny.

Schumacher se neobjevil na veřejnosti od prosince 2013, kdy měl ve Francouzských Alpách nehodu na lyžích, při níž utrpěl vážné poranění hlavy. Rodina od té doby nepodává o jeho zdravotním stavu prakticky žádné informace.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.