Nechutný útok na Pohlreicha: Starej a malej, ať jde do pr*ele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Odporný útok na Pohlreicha: Starej a malej, ať jde do pr*ele

Pohlreich už má Kluka s kamením plné zuby
Pohlreich už má Kluka s kamením plné zuby (archiv Blesku)

„Hleděl jsem k němu s úctou, ale už mám dost těch jeho blbých keců. Až ho potkám, řeknu mu to do očí,“ obul se do Zdeňka Pohlreicha (66) Ondřej Untermüller, známý z jeho show Ano, šéfe! coby Kluk s kamením. 

„Radši se na něj snažím zapomenout, protože to, co jsem o něm slyšel za poslední tři roky. Kdyby si nikdo nevzpomněl, že jsme se setkali v jednom pořadu, byl bych nejspokojenější. Chvíli to ta guma zkoušela do politiky, teďka měl nějaký fight. Kandidoval někde v Písku, je to zajímavý člověk. To říkám samozřejmě sarkasticky. Všude žijí nějací lidé. Dokud jsi malý, tak to ještě projde, když vyrosteš, už je to horší,“ drsně prohlásil Zdeněk Pohlreich na adresu Ondřeje Untermüllera v podcastu Hype-Cast.

Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

„Vždy jsem k němu hleděl s úctou, ale poslední dobou má blbé kecy. Vadilo mu, že jsem nesdílel jeho syna na sociálních sítích. Doufám, že se v blízké době setkáme a řeknu mu vše do očí. Nikdo o mně nebude prohlašovat, že jsem guma! Dal bych mu k.o. v postoji! Věřil bych si na něj, na blba, protože je starej a malej. Jestli mu na mě něco vadí, tak ať za mnou přijde, já na něj čekám. Pokud mu vadí mé politické názory, tak ať jde do pr*ele,“ uraženě lamentuje Kluk s kamením na Expresu.

Pohlreich otevřeně: Proč restaurace, kde šéfuje, krachují?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jan jirman
28. 12. 2023 • 13:20

jakej pán takovej kmán. Zdenek je dobytek co si do huby nevidí

ELLA Průšová
19. 12. 2023 • 17:53

zuza; já bych jen chtěla vidět, jak vaříte vy! V čem je nadčasový? Asi že dnešní mladý neumí vařit! Obyčejný malý velký šizuňk! Sprostej, hrubej, hulvát, to není upřímný , to je jeho sprostota k člověku!!

Genevive Winklerová
19. 12. 2023 • 14:13

Jako kuchař dobrý...jo v takovém vyším levlu no důchodce těžko by vařil takto. Umí říci svůj názor akorát by tam nemusela být slova do ***e, do ***e velmi často,,jako odborník svého řemesla

zuzakirsch
19. 12. 2023 • 03:02

Pohlreich je legenda a jeho pořady jsou nadčasové.

AHel
18. 12. 2023 • 14:07

Co to je za nesrozumitelný text, nevím, proč někdo uvádí na titulek takové spros­ťárny­...sm­utné. Snad by sprostota neměla přinášet body tomu, kdo to říká...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.