Vášáryová 2,5 roku po smrti Lasici (†81): Opět září štěstím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vášáryová 2,5 roku po smrti Lasici (†81): Opět září štěstím!

Herečka Magda Vašáryová se svou dcerou Hanou Lasicovou na premiéře filmu Služka.
Herečka Magda Vašáryová se svou dcerou Hanou Lasicovou na premiéře filmu Služka.  (profimedia.cz)

Dva a půl roku po smrti svého muže Milana Lasici (†81), která ji srazila na kolena, se opět usmívá a snaží se radovat se každý den! Bývalá herečka a slovenská diplomatka Magda Vášáryová (75) zveřejnila během adventu krásné fotografie s dcerou Hanou (42) a vnučkami Ester (11) a Stelou (8).

Na snímcích chybí jen mladší dcera Žofie(40). „Jinak jsme na nich všechny holky,“ napsala Vášáryová k adventním fotografiím na Facebooku. Dcera a vnučky jí dělají velkou radost. „Těším se na každou jejich návštěvu. A pozdravuji do Česka!“ řekla včera deníku Aha! hvězda filmových Postřižin, když jsme ji kontaktovali.

Postřižiny. Těhotná Vašáryová pořád jedla, nepřibrala ani deko

Video se připravuje ...

„Dnes je pro mě důležité jeho odchod ustát. Žili jsme spolu čtyřicet let. Nebyli jsme klasické manželství, nevysedávali jsme večer u televize, často jsme byli pryč. Já jsem v mezičase byla osm let velvyslankyní ve Vídni a ve Varšavě, zatímco muž zůstal v Bratislavě, kde měl svoje divadlo,“ řekla vdova Magda loni o soužití s hercem, který se proslavil ve dvojici s Júliem Satinským (†61).

V létě 2021 zemřel Lasica přímo na jevišti svého milovaného divadla. Tehdy u toho Vašáryová byla.

Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny. I v remasterované verzi... 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Slovenka Boženka
15. 12. 2023 • 22:07

Áno, ako herečka dobrá, ale ako človek teraz? Jedna arogantná, namyslená stvora, ktorá podceňuje všetkých,ktorí nezdieľajú jej politické názory.Ako som je mala rada,, tak ju ozaj nemám!

Inka
15. 12. 2023 • 05:16

Skvělá herečka... ale! Lidé se nemění a říkám si: jaká byla a je jako člověk ?
Z filmového sluníčka je rázem zlá, krvelačná a arogantní žena ! Kdo nesdílí její názor na politické dění je veřejně dehonestován, aniž by byla schopná respektovat protistranu.
Do člověka nevidíš...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.