Zdrcená Vášáryová: Odhalený podvod s Lasicou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zdrcená Vášáryová: Odhalený podvod s Lasicou

Milan Lasica a Magda Vášáryová
Milan Lasica a Magda Vášáryová (Blesk:KAREL KOPÁČ)

Přispěli a těšili se. Teď už ale ví, že zbytečně. Vdova po Milanu Lasicovi, bývalá politička Magda Vášáryová, varovala veřejnost, aby dále nepodporovala sbírku na natočení biografického dokumentu jejího muže. Jde o podvod, který je již v rukou právníků.

Původní plán přitom vypadal slibně. Milan Lasica pro své fanoušky přezpíval hned několik písní, které měly být v celé sbírce vydány po jeho smrti. „Věděla jsem o tom. Musela jsem dát povolení, aby v tom pokračovali a ve všem jsem je podporovala. Je to krásná vzpomínka na Milana," mluvila tehdy.

Blesk Podcast: Lasica a Satinský byla pekelná kombinace, říká filmový kritik

Video se připravuje ...

Na sbírku písní Básnění měl údajně navázat projekt, který sliboval dotočení filmu, které mohli fanoušci podpořit dobrovolnými příspěvky. Celkem se vybralo skoro 200 tisíc euro. Ty však už nikdo neuvidí...

„Vážené přítelkyně a přátelé, prosím, nekupujte to. Někdo se snaží pod jménem Milana Lasici přijít k penězům. Rodina o tom nic neví a není to součástí Básnění. Děkuji Magda Vášáryová," varovala vdova po Lasicovi. 

Vážení přátelé, ano. Hořká komedie je nejlepším filmem Dušana Kleina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
27. 11. 2023 • 20:40

Chudák paní, proč jí ten pán podvedl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.