Chtěla moc, nemá nic: Vášáryová skončila na chalupě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chtěla moc, nemá nic! Vášáryová skončila na chalupě

Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby.
Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby. (Plus JEDEN DEŇ, Topreality.sk, archiv Blesku)

Vdova po Milanu Lasicovi (†81), bývalá politička Magda Vášáryová (71), ne a ne prodat luxusní sídlo, ve kterém s manželem prožila 20 let. V nabídce realitní kanceláře visí už víc než rok. Důvodem je patrně příliš vysoká cena. 

Bratislavský byt má lukrativní adresu, nachází se ve Starém městě, kde se ceny nemovitostí šplhají do astronomických výšin. „Realitní kancelář nabízí k prodeji unikátní velkometrážní 5. pokojový byt v cihlovém bytovém domě z 30. let na ulici Dostojevského řada. Byt zabírá celé patro bytového domu. Interiér bytu prošel mezi lety 2005 a 2010 kompletní renovací včetně výměny rozvodů. Během rekonstrukce byly citlivě obnoveny původní prvky (dubové parkety a dveře, ořechová obložení, prosklené vitríny z 30. let a jiné). Jde o reprezentativní staroměstský byt s 3,2 metru vysokými stropy, vhodný i jako reprezentativní sídlo firmy,“ stojí v nabídce slovenské realitní kanceláře s cenou 950 000 euro, tedy asi 22 800 000 korun. Podle některých odborníků je cena ale příliš vysoká a odhadují, že se prodej ještě více protáhne. 

Rozverné sestry Vášáryovy: Magda a Emília poprvé spolu po 30 letech!

Video se připravuje ...

To však Vášáryovou trápit nemusí, již si pořídila byt v moderní novostavbě, který vyhovuje veškerým jejím požadavkům, a to jak na prostor, tak na místo, kde se byt nachází. Navíc nejde o jedinou nemovitost, kterou Magda vlastní. Ve svém vlastnictví má také exkluzivní letní sídlo, na kterém se v období léta rekreuje. 

Vášáryová o Češích a Slovácích: Nevěříme si a děláme ze sebe neschopné oběti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.