Rázné rozhodnutí Magdy Vášáryové: Zbavuje se bytu po Lasicovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rázné rozhodnutí Magdy Vášáryové: Zbavuje se bytu po Lasicovi

Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby.
Vášáryová prodává byt, kde žila s Lasicou. Místo toho se přestěhovala do novostavby. (Plus JEDEN DEŇ, Topreality.sk, archiv Blesku)

Od smrti Milana Lasici (†81) uběhl už skoro rok, a tak se vdova Magda Vášáryová (73) odhodlala k radikálnímu kroku! Prvorepublikový byt v centru Bratislavy, kde dvojice společně bydlela, se rozhodla prodat a odstěhovala se do bytu zcela jiného stylu.

Magda Vášáryová a Milan Lasica společně žili v krásném a prostorném bytě v srdci bratislavského Starého Města, někdejšího Prešpurku. „Zařízený byl pro dva intelektuály a jeden tu už není. Uložili jsme ho do hrobu a byl čas učinit toto rozhodnutí,“ prozradila vdova pro Plus 7 dní. Pětipokojový byt o rozloze 200 metrů čtverečních se tak dostal do nabídky realitní kanceláře. Zájemce vyjde na 950 000 eur, tedy 23 420 000 českých korun. Manželé ho zaplnili starožitnostmi, elegantními koberci, knihovnami a uměním. Lasica zemřel 18. července 2021 a setrvávat ve společném domově bez něj bylo pro Vášáryovou bolestivé. Už v dubnu si proto pořídila nemovitost v bratislavském Ružinově. Z retro elegance přitom přešla do moderní novostavby blízko centra.

Blesk Podcast: Lasica a Satinský byla pekelná kombinace, říká filmový kritik

Video se připravuje ...

Láska až za hrob 

Manželství obou herců trvalo 42 let, brali se, když Lasicovi bylo 40 a Magdě Vášáryové 32 let. Oba měli za sebou první nepodařená manželství. Jejich svatba proběhla během natáčení Menzelova filmu Postřižiny (1980), kde Magda zazářila jako paní sládková. Že už natáčela jako těhotná, není ve filmu vidět. Po dcerce Haně (41) se jim narodila Žofie (40). Třetím dítětem byl syn, který se narodil předčasně a po několika dnech zemřel.

Poslední poklona Milana Lasicy (†81): Video z posledních vteřin před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2022 • 11:47

Krásný byt, který nevytopí.Nízké patro, nic pro mě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.