Vášáryová na vozíku! Zásah hasičů v jejím domě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vášáryová na vozíku! Zásah hasičů v jejím domě

Magda se po skonu manžela přestěhovala do nového bytu
Magda se po skonu manžela přestěhovala do nového bytu (Zdroj: 3nitythehome, ara )

Je to už nějaký čas, co se vdova po Milanu Lasicovi (†81), Magda Vášáryová (73), rozhodla opustit byt, kde s manželem žila, a koupit menší byt v moderním komplexu s garáží. Zdá se ale, že se jí to příliš nevyplácí...

Komplex budov, ve kterém Vášáryová zakoupila nemovitost, vykazuje celou řadu problémů a podle zjištění slovenského online magazínu Šarm se potíže mají týkat statiky, kvůli které už se část budovy jednou zřítila. Kolaps zasáhl nezkolaudované garáže a budovu wellness centra, které se během chvíle proměnily v obrovský kráter a také několikadenní práci pro hasičské týmy. Incident měl sice soudní dohru a statik byl nakonec potrestán, jestli lze ale stoprocentně spoléhat na to, že komplex nepostihne další katastrofa, je minimálně ke zvážení.

Blesk Podcast: Lasica a Satinský byla pekelná kombinace, říká filmový kritik

Video se připravuje ...

To ale bývalou političku neodradilo, podle posledních zpráv ve svém novém bytě tráví veškerý  svůj čas. Kvůli zranění nohy z něj dokonce nemůže téměř vycházet. „A takhle skončily mé plány na sportovní léto! Pět týdnů v sádře. Alespoň mě politujte, prosím,“ podělila se se svými strastmi s fanoušky. Následně prozradila, že poranění je důsledkem neopatrného našlápnutí.

Přestože vdova po Milanu Lasicovi musela práci omezit na minimum a soustředit se na aktivity, které skutečně může vykonávat z domova, vzpomínkový večer při příležitosti ročního výročí od úmrtí manžela si ujít nenechala. Ve slovenském Štúdiu L+S se objevila na invalidním vozíku a statečně se popasovala se svou úlohou. 

Poslední poklona Milana Lasicy (†81): Video z posledních vteřin před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.