Svátky na obrazovkách: ČT sází na Zagorku a Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Svátky na obrazovkách: ČT sází na Zagorku a Gotta!

Karel Gott a Hana Zagorová
Karel Gott a Hana Zagorová (D. Kundrát)

Nejen TV Nova odhalila, na co se mohou diváci těšit o vánočních svátcích. Kromě tradičních pohádek a komedií jako Pelíšky či Láska nebeská letos sázejí televizní stanice také na Slavíky.

Hudba k Vánocům neodmyslitelně patří. Česká televize nabídne přímo na Štědrý večer rovnou tři záznamy koncertů. Nadílku na ČT2 odstartuje deset minut po dvacáté hodině Vánoční koncert Hany Zagorové (†75) z pražské Lucerny z roku 2000, kde vystoupil jako host i italský zpěvák Drupi (76).

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...

Haničku Písničku vystřídá ve 21.15 hod. dvaačtyřicetinásobný Zlatý slavík Karel Gott (†80) a slavičí trojlístek uzavře ve 22.35 hod. Vánoční galakoncert Lucie Bílé (57). Příznivci Marka Ztraceného (38) si budou muset počkat až do Silvestra, kdy televize Nova nabídne těsně po půlnoci svým divákům exkluzivní záznam z jeho letošního trojkoncertu koncertu v pražském Edenu.

Z pohádky do pohádky

Na své si samozřejmě přijdou i milovníci pohádek. Nova má na programu dvě hlavní štědrovečerní pohádky – klasiku Jak se budí princezny (18.25 hod.) a loňskou novinku Zakletá jeskyně (20 hod.). Česká televize uvede již tradičně Tři oříšky pro Popelku (20.30 hod.) a také zbrusu novou pohádku Klíč svatého Petra (19.00 hod.). FTV Prima vsadila na oblíbenou americkou komedii Sám doma (19.50 hod.).

Tajemství českých vánočních pohádek: Co jste o nich nevěděli?

Video se připravuje ...

Vánoční Ulice i Big Brother

„Novodobou štědrovečerní tradicí se stal speciální díl Ulice, který letos přinese nejedno překvapení,“ prozradila ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská. Producenti seriálu se totiž mimo jiné rozhodli splnit divákům jejich největší přání a ukázat jim, jak tráví Štědrý den jejich oblíbené postavy. „A vůbec poprvé v historii stanice Voyo budeme denně uvádět nové epizody reality show Big Brother také přes svátky,“ dodala.



Přečtěte si
Inka
24. 11. 2023 • 06:11

To snad nemyslí vážně ‼️‼️‼️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.