Dvořák u konce s dechem: Úplné peklo, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dvořák u konce s dechem: Úplné peklo, tvrdí

Jiří Dvořák je věrným divákem StarDance
Jiří Dvořák je věrným divákem StarDance (Profimedia.cz)

Ačkoli tomu zpočátku možná nikdo nevěřil, jeho neskutečná píle jej dostala až do finále taneční soutěže StarDance. Herec Jiří Dvořák (56) během tréninků sice zhubnul 12 kilo, ale nakonec odcházel po boku své tanečnice Lenky Nory Návorkové jako vítěz. Znova by ale na nabídku zabojovat o titul Krále parketu nekývl. 

Jen málokdo si dokáže představit, jaká obrovská dřina je spojena s účinkováním ve StarDance. Tedy - pokud se ji dotyčný nezúčastnil. Jiřího Dvořáka dělí od této skutečnosti pět dlouhých let, na dril ale nezapomněl. „Na StarDance vzpomínám jako na úplné peklo. Paradoxně se ale na tento pořad hrozně rád dívám. Následujícího ročníku se zúčastnila moje taneční partnerka. Tančila s Miraiem Navrátilem. Letos je partnerkou Marka Adamczyka,“ říká Dvořák, který je i po letech věrným divákem. 

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video se připravuje ...

Titul jej stál 12 kilogramů, aby ne. Trénovalo se hodiny... „Během tréninků, které trvaly šest až sedm hodin denně, jsem si často říkal, že to už nevydržím, že to nejde. Ze začátku je to úplný peklo, zejména pokud na takovou zátěž nejste zvyklí – tělo neví, co se děje. Ani psychická zátěž není zanedbatelná,“ připomněl v rozhovoru pro Deník charismatický herec. 

I proto soucítí s tanečníky, kteří přijali výzvu letos. A koho chce vidět jako dalšího pokračovatele? „Samozřejmě fandím Lence, což je přirozené. Letos tančí s Markem Adamczykem. Kdo mě opravdu překvapil, je Iva Kubelková. Všem přeju hodně štěstí, a ať se jim vyhýbají zranění. Ve StarDance je k tomu neustále hodně blízko,“ míní. 

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.