Pokus Cimického o sebevraždu? Dva roky jsem v neustálém stresu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pokus Cimického o sebevraždu? Dva roky jsem v neustálém stresu

Jan Cimický
Jan Cimický (archiv Blesku)

Dva týdny před konáním soudu, kde se má zodpovídat ze čtyř znásilnění a 35 případů vydírání, skončil známý psychiatr Jan Cimický (75) po intoxikaci v nemocnici. Nyní konečně promluvil a tvrdí, že o sebevraždu se prý nepokusil.

„Dva roky jsem v neustálém stresu, člověk je z toho unavený a vyčerpaný. Špatně spím, takže mým cílem bylo využít víkend k tomu, abych ho mohl prospat. Vzal jsem si prášky, ale účel, který měly splnit, byl zcela překrytý tou intoxikací, která vyžadovala hospitalizaci a víceméně až záchranu života,“ popsal pro server Expres.cz Cimický s tím, že zhubl 20 kilo. Už v úterý ho čeká soud. „Já se mu nevyhýbám, ale představa, že se znovu ocitnu v tak výrazném stresu, to se obávám, že by pro mě mohlo být dokonce život ohrožující,“ vysvětlil. Stále trvá na své nevině.

Cimického boj o život, kriminálka v ordinaci! Strach o Janžurovou a party po Stardance

Video se připravuje ...

Soud neodročí

Kvůli zdravotnímu stavu Cimický požádal o odklad líčení. „Podle posledních informací od soudce se zatím hlavní líčení neruší. Příští týden by tedy mělo proběhnout. Samozřejmě je to ještě daleko, může se stát cokoliv, ale obžalovaný byl již i propuštěn, takže čekáme, že by se líčení mělo konat,“ uvedla pro server iRozhlas.cz Jana Humeni, místopředsedkyně Obvodního soudu pro Prahu 8.

Případ Cimického jde k soudu. Farářka přiznala vztah se ženou a Fico kritizoval Pavla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mária Bendíková
29. 2. 2024 • 13:21

Nechci prudit , ale je dobře , že se mu to předávkování nepovedlo. To by bylo moc lehké vykoupení . Ať pán doktor pyká za to co dělal těm ženám a teď když to vyšlo najevo , neváhá dokola lhát že to není pravda. Tak super, půjde do vězení , tam bude mít spoustu času přemýšlet , zda to tak bylo nebo nebylo. I když po tolika letech to bude jen slabá satisfakce pro ženy kterým ublížil. A docela mu přeji ať zažije na vlastní kůži sexuální obtěžování od spoluvězňů . Ať se cítí tak , jako ženy které obtěžovala a znásilnil . To bude ten adekvátní trest .

j.p.toman
5. 11. 2023 • 09:49

A tak se pan " doktor " dnes předávkoval podruhé. Nějak se mu nedaří.

ELLA Průšová
4. 11. 2023 • 19:35

Ty ženy, byly ve stresu asi celých 20 let! Že si na to vzpomněly až nyní! Nevěřím, že něco takového pan doktor udělal, určitě by si na podobné hrátky, vybral hezké ženy, né nějakou Fabiánovou, která se věší na každého chlapa!

pravlast
4. 11. 2023 • 13:08

Já bych to tipnul na nejméně až 30.let stresu,protože po každém sexu to muselo doslova požírat šedou kůru mozkovou.Možná se pletu a požíralo třeba kavernózní (topořivá) tělesa kdesi jinde než v hlavě,ale nevěřím lidem jako je Ferri,emerickej herec co si domů vodil a ohrožoval je HIV nákazou ,jsou to prostě šmejdi jiného druhu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.