Konec velké kariéry! Manželka Lucie to řekla za všechny: Díky, Pleky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec velké kariéry! Manželka Lucie to řekla za všechny: Díky, Pleky

Plekancovo kroužení kolem branky v dresu Montrealu.
Plekancovo kroužení kolem branky v dresu Montrealu. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Hokej smutní. Tomáš Plekanec (40) už nikdy nebude rozdávat na ledě góly, kumšt ,fortel a radost. Hvězdný forvard a z gruntu fajn chlap ukončil kariéru kvůli zdravotním trablům.

Byla to velká a tuze úspěšná jízda, za níž se sluší poděkovat. Za všechny to na Instagramu dojemně udělala Tomášova manželka, bývalá skvělá tenistka Lucie Šafářová (36). „Jsi legenda v hokeji i sportu. Hlavně za to obrovské sportovní srdce, hodnoty, zodpovědnost, odhodlání, cílevědomost, týmového ducha a fairplay. Přinesl jsi toho strašně moc do světa hokeje a nám bude moc chybět vidět tě na ledě. Udělal jsi nejtěžší rozhodnutí v životě sportovce a určitě to nebylo lehké rozhodnutí. Já jsem ráda, že jsi se rozhodl pro své zdraví, protože tě ještě chci naučit ten forhend. Děkujeme, že jsi, jaký jsi.“ Tolik »Šafina«, mamka Tomášových dětí Leontýnky (3) a Olivera (1). Pod její slova se spěchají podepsat zástupy fanoušků…

Lucie Šafářová: Domovu vládne pořádek!

Video se připravuje ...

ZA NHL

Plekanec válel nejlepší ligu planety za Montreal a za Totronto. V základní části odehrál 1001 zápasů s 233 vstřelenými góly. V play off přidal 18 branek v 94 duelech.

ZA NÁROĎÁK

Nikdy neřekl, že nepřijede. Nikdy se na nic nevymlouval. V národním dresu má na kontě 104 utkání a 28 gólů. Na MS vybojoval stříbro (2006) a dva bronzy (2011 a 2012).

ZA EXTRALIGU

Plekanec hrál elitní tuzemskou soutěž v dresu rodného Kladna a za Kometu Brno. V 313 zápasech nastřílel 84 gólů.

Plekanec končí: legendu zastavilo zranění. Připomeňte si jeho kariéru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.