Vondráčková obchází zákaz Plekance: JDE NA TO CHYTŘE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková obchází zákaz Plekance: JDE NA TO CHYTŘE

Lucie Vondráčková je rozvedená s Tomášem Plekancem
Lucie Vondráčková je rozvedená s Tomášem Plekancem (archiv Blesk)

Nová hvězda seriálu Ulice Lucie Vondráčková (43) se po dlouhé době znovu vrátila před kameru. Dlouhá léta byla totiž maminkou na plný úvazek, musela se starat o své dva syny Matyáše (11) a Adama (8), které má s exmanželem Tomášem Plekancem (40). Ten jí ale nedávo dal jasný zákaz, co se synů týče. Lucie ho ale šikovně obešla.

Jako každá maminka se občas ráda pochlubí svými dětmi. Plekancovi se to ale nelíbilo. „Na sociální sítě jsem si fotky s nimi vždy dávala minimálně, protože mi to nepřijde úplně dobré a mám na to dost jasný názor. A pak jejich tatínek přišel s tím, že si to nepřeje vůbec. Takže pro nás žádný rozdíl a kluci mají v tomto ohledu klid," svěřila se Vondráčková pro Deník.

Lucie Vondráčková o začátku školního roku

Video se připravuje ...

Ta přání svého exmanžela akceptovala tak z poloviny. Své chlapce teď fotí zásadně jen zezadu, aby jim nebylo vidět do obličeje. „Kluci jsou už tak velcí,“ napsala jedna z fanynek pod snímek. „Jsi tak nádherná máma,“ přidala se další. Uvidíme, zda Plekanec toto Lucčino „obcházení pravidel“ přijme, nebo jestli nastane další konflikt.

Lucie Vondráčková se svými syny

 

Týden plný tropů a nebezpečných bouřek! Politici na prázdninách. A novinky v Ulici.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.