Helena Vondráčková (76): PO PÁDU JÍ ZČERNAL ZADEK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Helena Vondráčková (76): PO PÁDU JÍ ZČERNAL ZADEK!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Marek Pátek, Mária Rušinová)

Jen týden poté, co Helena Vondráčková (76) doma spadla ze schodů tak nešťastně, že musela být převezena do nemocnice, vystoupila na oslavě 25. výročí otevření kliniky plastické chirurgie Esthé Jana Měšťáka (79). Ten prozradil, jak zpěvačka po úrazu vypadala...

Čekalo se, že Vondráčková, která má po nešťastném pádu zlomené žebro, naražené rameno a další pohmožděniny, účast zruší. A nebylo by se čemu divit. Zpěvaččin přítel, doktor Jan Měšťák, na čtvrteční oslavě prozradil víc. „Mám radost, že dnes dorazí i Helenka Vondráčková a zazpívá nám i přes svou indispozici,“ řekl majitel kliniky Měšťák na úvod. V zápětí ale mnohé šokoval! „Po tom pádu mi poslala fotku svého zadku a zad,“ prozradil.

Dodavatelé energií opět zdražují! Podivné úmrtí šéfa Lukoilu. A zdravotní stav Vondráčkové

Video se připravuje ...

„Nejdřív jsem si myslel, že je to zadek černošky, protože takhle černý jsem dlouho neviděl!“ zavtipkoval docent a zároveň tím naznačil, jak velké zranění utrpěla. Zpěvačku ale jen tak něco nezlomí, má evidentně tuhý kořínek! Na večírku zazpívala svůj hit Sladké mámení a ještě si pak dělala z karambolu na schodech legraci. „Mám asi nějaký zvláštní žebra, ale vůbec to nebolí,“ smála se Helena a názorně předvedla, že se jí i skvěle dýchá.

Jídlo na schodech do sklepa

Oslavu si nenechala ujít celá řada známých tváří. Kromě modelky Jany Doleželové (42) dorazil také Ben Cristovao (36) nebo zpěvačka Debbie (30), které na klinice vyretušovali vrásku na čele. Dorazila také influencerka Nikol Leitgeb (36) s manželem. Raut si chtěli vychutnat v klidu, takže se s jídlem uchýlili na schody do sklepa!

Karel Vágner: Slováčkovi daroval píseň, který nemá umřít

Video se připravuje ...

Vágnerově dceři přišil uši

Na večírku vystoupil také Karel Vágner (81). Zazpíval nejdřív sám několik svých hitů jako Pramínek vlasů nebo Mám fotbal rád, pak se k němu připojila i dcera Barbora (25). A prozradil, že jí právě v Esthé před lety přišívali odstáté uši. Také svému kamarádovi Měšťákovi s humorem vytkl, že na klinice neprodlužuje penisy. „To by byl kšeft,“ smál se.



Přečtěte si
lekno
25. 9. 2023 • 15:35

A také doufejte, že na vás nečeká spontánní pokakávání ve starším věku..

lekno
25. 9. 2023 • 15:29

Ten netaktní nadpis si mohli odpustit.. Když se jedná o paní Helenu V., tehdy čtenář nenajde bulvární velebení.. Taková hrubá netaktnost, proč tohle vúbec vytáhli ? Přijde mi to už jako posměch. A smát se z úrazu někoho je odporné.. Myslím, že kdyby ale spadla podobně její neteř, byl by zde jiný nadpis ! Tŕeba: „Lucie zázračně přežila !“ Nebo: „Anděl strážný bděl nad celebritní hvězdou !“ O případném jejím zčernalém zadku by v článku nebo v nadpisu nebyla žádná zmínka. Ta „objektivnost“ se zase předvedla..

Nada Panoskova
24. 9. 2023 • 13:20

Ten její zadek koho zajímá?Doufám ,že se u toho nepokálela

Jana Nováková
24. 9. 2023 • 09:14

Helena o tom nekecá,případ a důvod k hnusnejm kecům ubožákům dávají novináři.Vzdyť byste neměli na co nadávat když je tady všechno perfektní!

Václav Vondra
23. 9. 2023 • 18:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.