Pohřeb Milana Slepičky (†84) ze ZOO: Kolegové zapomněli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohřeb Milana Slepičky (†84) ze ZOO: Kolegové zapomněli

Většina kolegů na Slepičku v den pohřbu zapomněla.
Většina kolegů na Slepičku v den pohřbu zapomněla.  (archiv Blesku)

Jen rodina a pár přátel přišlo na pohřeb herce a dabéra Milana Slepičky (†84). Většina jeho hereckých kolegů na poslední rozloučení nedorazila. Přišla jen sestřička z Modrého kódu Bára Fišerová (45) a Simona Prasková (59) alias Soudkyně Barbara.

Smutný konec pro tak společenského člověka, jakým herec ze seriálů ZOO a Slunečná byl. Na poslední rozloučení s ním do obřadní síně krematoria v pražském Motole totiž kromě rodiny a blízkých přátel nedorazil téměř žádný z jeho hereckých kolegů. Slepičkova dcera, bývalá moderátorka a současná šéfka obsahu televize Prima Lenka Hornová (57) zvládla těžkou životní situaci nadmíru statečně.

Nikdo z přítomných ji tak neviděl zhroucenou v slzách, Hornová byla naopak po celou dobu velkou oporou pro svou ovdovělou maminku i zbytek rodiny. Důvodem je možná i to, že jí celá situace, jak sama říká, ještě zcela nedochází. „Asi jsem pořád v šoku. Myslím, že nejpřekvapenější byl on sám, ale hned na druhým místě já,“ svěřila se Hornová. „V sobotu jsme spolu pařili na máminých narozkách na chatě, v úterý jsme spolu večer mluvili asi půl hodiny po telefonu a řehtali jsme se, ve středu už nebyl,“ dodala Slepičkova dcera.

Pavel Sedláček na pohřbu Yvonne Přenosilové

Video se připravuje ...

Odešel před výlohou plnou rakviček

Herec Slepička zemřel náhle a nečekaně minulou středu. „Zemřel v letu. Byl to ten největší bourák, a jak žil, tak odešel,“ informovala Hornová v pátek na svém Facebooku. „V nejlepší náladě ve středu odpoledne vyšel z domu, dotančil na hlavní ulici a před cukrárnou s výlohou plnou věnečků a rakviček, za přihlížení velkého publika, rychle a elegantně zemřel,“ dodala. „Milovala jsem ho láskou, která se nedá popsat, a nikdy nepřestanu,“ posteskla si.



Přečtěte si
milos sota
17. 9. 2023 • 11:19

Jak jsi můžeš dovolit napsat takový titulek? Ty jsi tam byl, či byla? Převzaté fotky a lživé informace od Blesku? Který se tam tajně vloudil? Na víc se nezmůžeš?
Trochu úcty k člověku, který toho dokázal víc než ty a nešaháš mu ani po kotníky. Na pana Slepičku nikdo nezapomněl a nezapomene. Ty vždycky zůstaneš za svoje chování bezvýznamná a bezejmnenná nula. Styď se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.