Strach o Cajthamlovou: S dcerou řeší pohřeb a dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Strach o Cajthamlovou: S dcerou řeší pohřeb a dědictví!

Kateřina Cajthamlová
Kateřina Cajthamlová (Profimedia.cz)

„Protože jsem asi čtyřikrát dědila, tak mám opravdu strašnou spoustu různých uměleckých děl," prozradila Kateřina Cajthamlová, která už kupodivu plánuje, komu všechny své poklady v budoucnu předá. A nejen to!

„Já hrozně rozčiluji svou dceru, protože od chvíle, co mi padla šedesátka, tak se ptám, co bude chtít kdo zdědit. Říkám jim, jak by měly vypadat různé věci, třeba pohřeb a tak dále… Ale je to proto, protože „memento mori“, tedy pamatuj, že jsi smrtelný. To znamená, že život s vědomím, že je konečný, se prožívá intenzivněji, než když máme pocit, že tady budeme věčně," šokuje Kateřina Cajthamlová.

Kateřina Cajtamlová: Jak nastartovat hubnutí

Video se připravuje ...

„No, tak je mi jedenašedesát, tak to už tradičně jsou staré osoby. Já s takovou trochou nadsázky říkám, že jsem bába. A tady vycházím z takového toho povídání, co říkaly porodní báby „Já bába po Bohu pomohu, kde mohu. A kde nemohu, nechám Pánu Bohu“. Takže konečně jsem bába. Já jsem odmalička chtěla být důchodce, takže konečně žiji ten svůj sen," libuje si populární lékařka na webu iDnes.cz.

Zásady zdravého hubnutí s Kateřinou Cajthamlovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
25. 10. 2023 • 22:38

Pro mě zklamání.....změnit radikálně názor na hubnutí...pamatuji si, jak chodila kontrolovat lidi, co mají v lednici a když je nachytala, tak měli nervy...bych na ní podala trestní oznámení,...hnus a to je doktorka....pak něčemu a někomu věřte....že se nestydí, já bych hodila kanálama...z ostudy kabát, ale jí to zřejmě nevadí...

Iveta Novotná
29. 7. 2023 • 21:19

Ona zbabla opravdu, ztloustla a taky změnila radikálně názory na zhubnutí, najednou je prý jídlo na posledním místě, co se týče hubnutí. Že mluvila zcela jinak v onom pořadu, je fakt, ale za ty prachy velké je schopna kvákat kdeco- pokrytec!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.