Rozloučení s dirigentem Wolfem (†78): Zemřel jako Gott... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rozloučení s dirigentem Wolfem (†78): Zemřel jako Gott...

Pohřeb Milana Wolfa
Pohřeb Milana Wolfa (Blesk)

Odešel na věčnost ve stejný den jako před čtyřmi lety Karel Gott (†80). Hudební režisér, dirigent a taky bývalý zpěvák Milan Wolf (†78) už se Slavíkem nejspíš v nebi spřádá plány. „Určitě už něco chystají,“ řekl na jeho pohřbu deníku Aha! Zdeněk Barták (69).

Skladatel a úspěšný autor filmové i seriálové hudby (Policie Modrava, Zdivočelá země) nahrál s Wolfem stovky písní. „Bylo příjemné se s ním setkat a pracovat. Navíc se na jeho slovo dalo spolehnout,“ řekl Aha! Barták. Podobně o něm mluvil i Karel Vágner (81).

Petr Janda na pohřbu Yvonne Přenosilové (†76): Pamatuji ji jako patnáctiletou holčičku!

Video se připravuje ...

„Milan dokázal interpretovi říct s úsměvem, když udělal nějaký kiks. Měl dokonalý sluch. Nenarušilo to další práci, byl milý a mohlo se pokračovat, protože neurážel, nekřičel, “ popsal Mistr basů, který Wolf nahrál mnoho písní Dádě Patrasové (67) a její manžel Felix Slováček (80) mu přišel do obřadní síně jako poděkování naživo zahrát. Rozloučit se přišly také muzikálové zpěvačky Míša Gemrotová (37), Dasha (42) či Míša Nosková(40).

Milan Drobný na pohřbu Vašo Patejdla: Co si naposledy řekli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.