Krvavý úraz na večírku: Slováček si rozrazil hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krvavý úraz na večírku: Slováček si rozrazil hlavu!

Slováčka ošetřila fešná barmanka.
Slováčka ošetřila fešná barmanka. (Foto Aha! – Michal Protivanský)

Stačila vteřina nepozornosti a crčela krev. Felix Slováček (80) přišel kamarádům zahrát na mejdan na konci léta a rozbil si hlavu o reprobednu. „Byla to pecka,“ konstatoval. Pak poprosil barmanku, aby mu ránu vydezinfikovala. „Klidně vodkou,“ řekl muzikant.

Rány na hlavě vždy dost krvácí, takže si Felix nějakou dobu ani nestačil krev utírat. Nikdo jiný už ale naštěstí na mejdanu pro radost k úhoně nepřišel. Barmanka měla pohotově po ruce správný prostředek z lékárny, tak mohl Slováček vodku hodit pro uklidnění raději do sebe. Mejdan pro kamarády uspořádal v hudebním klubu v centru Prahy Čechoaustralan Petr Vítek. Už 26. srpna oslavil 77. narozeniny a zároven 59 let života v Austrálii. Podniká a vedle toho vozí naše umělce k protinožcům, kde organizuje koncerty pro krajany.

Svatba novináře Luboše Procházky: K obřadu hrál Felix Slováček

Video se připravuje ...

Petr Janda už byl u nás třikrát sám a třikrát s Olympikem. Vystoupili taky Karel Gott a Eva Pilarová a mnoho dalších. Na jaře přijede Xindl X,“ prozradil Aha! Petr, který chtěl ještě před odletem všechny pozdravit udělat jim pěkný večer. Na jevišti pak Felixe vystřídal Karel Vágner (81) s hity ze Semaforu a slávistickou hymnou, k níž napsal hudbu, a po něm i zpěváci Petr Janda (81), Karel Kahovec (76), Xindl X (44) a bavič Milan Pitkin (73). Ten zavzpomínal na svého oblíbence Waldemara Matušku (†76). 

Felix Slováček na pohřbu Vašo Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí...

Video se připravuje ...

Xindl X: Do roka svoji

S Monikou se Ondřej Ládek (Xindl X) potkal před 11 lety na koncertě a do roka byla svatba. Brát se chtěli a museli, Monika už byla v šestém měsíci. Dnes už mají děti dvě – Alici a Mikuláše. Před Monikou chodil autor hitů Láska v housce, Dysgrafik nebo V blbým věku se zpěvačkou Olgou Lounovou (42). Chtěl si ji vzít, ale ona ho odmítla s tím, že na vdavky je ještě mladá.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
14. 9. 2023 • 09:43

Píchnul jsem se o kaktus . Nechcete o tom napsat článek?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.