Basiková se zlobí: Její dvojčata se nechtějí učit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Basiková se zlobí: Její dvojčata se nechtějí učit!

Bára Basiková s jednou ze svých dcer. Holky-dvojčata těžko někdo rozezná.
Bára Basiková s jednou ze svých dcer. Holky-dvojčata těžko někdo rozezná.

PRAHA – Bára Basiková (44) musí být tvrdou mámou! Na výchovu svých dvou dcer Aničky (15) a Marušky (15) je v podstatě sama a pevnou rukou musí vládnout právě v období, kdy se její dvojčata připravují na přijímací zkoušky na střední školu.


„Pořád je musím nutit do učení. Nakonec však stejně rezignuji. Ony už by měly být rozumné a musí samy vědět, co by mělo být jejich povinností,“ řekla deníku Aha! Basiková.

Basiková odmítla prozradit, kam mají její dcery po základní škole namířeno.

„To nemůžu říct, holky by mi to neodpustily a dostala bych vynadáno. V mých šlépějích ale rozhodně nepůjdou. Třeba bude jedna chirurg a druhá matematik,“ usmála se Basiková, která sice doma velí, ale holky mají taky své slovo.

A jak se dívá na to, kdyby si náhodou jedna z dcer vybrala povolání podobné tomu jejímu? „Když je nadání, talent a chuť, stejně to člověka nemine, i kdybych proti tomu něco měla. U holek to však vypadá na něco úplně jiného,“ jako by si oddychla Basiková, která kvůli dvojčatům Aničce a Marušce dokonce odmítá i práci. „Dostávám hodně pracovních nabídek, ale nechce se mi pracovat extrémně moc. Peněz mám dost. Raději ten čas strávím s dětmi,“ dodala zpěvačka.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.