Helena Vondráčková se dopálila: Brácho, mlč! Stydím se za tebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková se dopálila: Brácho, mlč! Stydím se za tebe!

PRAHA/FLORIDA – Jaká je pravda o smíření Heleny Vondráčkové (60) s jejím otcem Jiřím Vondráčkem seniorem (86)? Tolik rodinu prosila, aby už veřejně rodinné vztahy nekomentovali, bratr Jiří (58) si ovšem natruc Heleně zase pustil pusu na špacír.


Její vánoční setkání s tátou popsal jako podvratné setkání za zády manžela Martina Michala. A Helena, která už mluvit nechtěla, musí reagovat a bránit se. „Přestaň už konečně lhát a místo blábolení si hleď svých věcí. Stydím se za tvé chování a tvé neustálé lži,“ vzkazuje Vondráčková bratrovi přes deník Aha! „Otec se Heleně omluvil za své jednání, kontaktoval ji sám jako první, a pokud chce urovnat vztahy i se mnou, musí se i mně omluvit. Veřejně. S otcem se Helena sešla po naší dohodě, a to proto, aby mu osobně řekla, co vše udělal špatně. A to se stalo,“ dodává k Heleninu prohlášení Martin Michal.

Kliknutím zvětšete



Autor: (mac)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.