Svatební cesta Karla Gotta: Co všechno zažili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatební cesta Karla Gotta: Co všechno zažili...

Šťastní manželé Gottovi s dcerou Charlotte na letišti v Las Vegas, kde je zatihl v pátek deník Aha!
Šťastní manželé Gottovi s dcerou Charlotte na letišti v Las Vegas, kde je zatihl v pátek deník Aha!

LAS VEGAS – Vydali jsme se po stopách Karla Gotta (68) a zopakovali krok za krokem jeho svatební cestu v Las Vegas!


A deník Aha! jim byl v patách…

„Přátelé, to se nedá vyprávět, to musíte prožít,“ kladl nám totiž Mistr na srdce, když jsme se s ním a jeho těhotnou ženou Ivanou (31) ve Vegas krátce před jejich návratem do Prahy potkali. A tak jsme jej poslechli!

Výlet helikoptérou

Kliknutím zvětšete„Ve čtvrtek jsme měli celodenní výlet helikoptérou přes Grand Canyon, bylo to dechberoucí a naprosto nepopsatelné,“ rozplýval se čerstvý ženáč, který nám na svých líbánkách neunikl. „To byla taková naše romantická svatební cesta. Přelétali jsme nad strmými útesy a občas to vypadalo jako na horské dráze. Není ale úchvatnější pohled, než když se hluboko pod vámi otevře obří starobylé skalnaté údolí. Měli jsme v kaňonu i několik zastávek, kdy jsme se procházeli po dně a kochali se jeho strohou nádherou,“ vyprávěl nadšeně a oči mu jen svítily.

Za pět set dolarů na osobu jsme tedy i my zkusili prožít to, co Gotta na jeho svatební cestě tolik uchvátilo. Zažili jsme let vrtulníkem přes rozsvícené a živoucí Las Vegas, přeletěli stejnojmenné jezero i mohutnou Hooverovu přehradu. Kliknutím zvětšeteNa dně kaňonu jsme pili šampaňské, krmili sviště a veverky i krkavce. Domů se pak vraceli přes řeku Colorado a Bowl of Fire, pohoří jež svou barvou připomíná krvavě zbarvené bojiště. Zážitek to byl opravdu nezapomenutelný.

Vzpomínky na stavbě

Navštívili jsme i místa, která se Karlovi vryla do srdce, třeba zbořeniště hotelu Frontier. „V šedesátých letech jsem tam šest měsíců zpíval, rád na to vzpomínám. Bolelo mě u srdce, když jej bourali. I tentokrát jsem si tam zašel vzpomínat. Luxusní hotel ale už připomíná jen cedule. Celé Vegas se za tu dobu hrozně změnilo,“ povzdechl si nostalgicky Karel.

Hotel Bellagio

Kliknutím zvětšeteBellagio, v jehož svatební kapli se oženil a trávil líbánky, se ale také má čím chlubit. Čtyřiadvacet hodin denně trvající ruch hotelu, který svou rozsáhlostí připomíná město ve městě, vás chytne a nepustí. Několik set metrů čtverečních velké přízemí hotelu připomíná kasino. Je zaplněné luxusními bary a restauracemi, všude jsou hráči obsypané stoly s ruletou, kostkami a karetními hrami. K dispozici jsou bazén, masáže, prostě všechno.

Circus Circus

Kliknutím zvětšeteDalší zastávkou rodiny Gottových byl hotel Circus Circus. „Byli jsme v něm s Charlottou na takové dětské show. Vyhrála na ní spoustu plyšáků, ale ty jsme museli nechat na hotelu. Nepobrali bysme je. A zkusila si i automaty! Vyhrála tři a půl dolaru, jsou to její první vydělané peníze,“ chlubil se nám se smíchem Karel. Pro Karla Gotta a Ivanu se Las Vegas stalo městem lásky. Městem, které zapřísáhlého starého mládence konečně donutilo říct ano ženě svého života. Vlastně Yes, I do…

Gottův program v Las Vegas

Pondělí 7. 1.: Svatba s Ivanou
Úterý 8. 1.: Cirque du Soleil
Středa 9. 1.: Show Davida Copperfileda
Čtvrtek 10. 1.: Výlet helikoptérou do Grand Canyonu a dětská show v hotelu Circus Circus s Charlottou
Pátek 11. 1.: Návrat do Prahy


Autor: Petr MACEK, David KUNDRÁT (foto)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.