Tohle Karel III. vážně přepískl! Nedůstojný vyhazov proti pravidlům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tohle Karel III. vážně přepískl! Nedůstojný vyhazov proti pravidlům

Král Karel III.
Král Karel III. (profimedia.cz)

Čtyřiasedmdesátiletý monarcha se stal terčem kritiky mnoha podanných! Zcela nečekaným způsobem se totiž zbavil blízké důvěrnice své zesnulé matky Alžběty II. (†96)!

Paní Angela Kellyová přitom pracovala pro královnu Alžbětu II. od roku 1994 coby osobní asistentka a poradkyně. Ač bylo dosud zvykem, že dlouholetí a věrní zaměstanci královské rodiny obdrželi na důchod dům ve Windsor Home Park, u Kellyové k tomu nedošlo! 

Korunovační Bez urážky Zuzany Bubílkové: O setkání s Karlem III. a lady Dianou!

Video se připravuje ...

„Dostala návrh, že ji král zakoupí dům v Sheffieldu, aby prý mohla být více nablízku svým vnoučatům," prozradila spisovatelka Valentine Loweová v knize s názvem Courtier s tím, že si panovník s touto matčinou důvěrkyní prostě nikdy nesedli a tudíž nechtěl, aby i nadále pobývala v jeho těsné blízkosti!

Na zdraví našich chotí a milovaných žen aneb Příběhy královských milenek

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Milla
1. 4. 2024 • 13:56

Valentin Low je muž jak uvádí spoludiskutující kolegyně a Charles se k Angele Kelly naopak zachoval velmi hezky.Měla nárok na domek ve Windsoru a basta.Že by jí vyhovoval domek jinde ho nemuselo zajímat.Domek ve Windsoru by ho nic nestál ale on jí koupil za své domek tam kde chtěla žít.Prostě Haha a jeho odporný styl žurnalistiky.

Dianthos
11. 7. 2023 • 00:54

Windsor není nafukovací. Nejspíš tam žádný volný dům není. Je hezké, že kvůli ní chce kupovat další nemovitost, aby dostál svým závazkům.

Vlaďka Kor
10. 7. 2023 • 20:49

Valentin Low je muž. Takže žádná Valentina. Když někdo píše o něčem, o čem neví vůbec nic ... Ach jo. http­s://tw­itter­.com/v­alen­tine­low?t=­KZkTYz­mdpJzw­eFl5­N2aR­Fw&s=09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.