Nesvačilová v slzách: Ztratila to nejcennější | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesvačilová v slzách: Ztratila to nejcennější

Denisa Nesvačilová v představení A je to venku
Denisa Nesvačilová v představení A je to venku (Marek Pátek)

Být zpívající herečka není vždycky med. Denisu Nesvačilovou (31) krátce před vystoupením v představení Biograf láska, který je věnován vzpomínce na Hanu Zagorovou, opustila její největší chlouba - přišla o svůj pronikavý hlas. A jako na povoru ji nemohla zastoupit ani její alternace, Míša Tomešová, která měla natáčení. 

Situace se zdála být zcela bezvýchodná a krásné zrzce dala zabrat tak, že neudržela na uzdě slzy. „Nejsem žádnej měkkejš, ale tahle bezmoc, to je fakt k pláči,“ postěžovala si celá uzoufaná s tím, že dnešní Biograf patrně bude muset odšeptat.

Otloukánek Denisa Nesvačilá. Nejdřív jí vypekl Kolečko a teď i nejlepší kamarádka!

Video se připravuje ...

„To jen ať vidíte, že ta naše práce není vždycky tak rozjuchaná a že když jste jedničkáři jako já, úplně vás to občas zlomí,“ cituje ji dále Expres.cz. Nesvačilová vyzkoušela však všechny rady, od inhalace Vincentky, přes čínskou medicínu, nakonec ji zachránili na ORL, kde podstoupila obstřik - světe div se, na jejím výkonu nebyla jakákoli indispozice znát. 

Nesvačilová má nyní krátce před koncem sezóny a netrpělivě vyhlíží prázdniny, kdy si konečně trochu odpočine. Poslední měsíce pro ni byly extrémně náročné, jak po profesní, tak po osobní stránce. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
j.p.toman
27. 6. 2023 • 09:08

Přijít o zdroj peněz, to přijde vždy k pláči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.