Poslední přání? Baba Vanga určila datum, kdy nastane konec světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední přání? Baba Vanga určila datum, kdy nastane konec světa

Věštkyně Baba Vanga předpověděla děsivé události na rok 2023.
Věštkyně Baba Vanga předpověděla děsivé události na rok 2023.  (Reprofoto youtube. com, INT, archiv)

Ať už lidé věří věštbám bulharské jasnovidky Baby Vangy, či nikoli, nelze popřít, že na některá její slova skutečně došlo. A právě díky úspěšnosti těchto tvrzení se mnozí obávají toho, co ještě se může vyplnit.

Ani letošní rok se podle Baby Vangy neponese v klidném duchu. Světové krize mají vyústit v jadernou katastrofu. Existují ale věštby, které lidstvo nemůže ovlivnit, a které mohou mít ještě o něco více fatální následky. Vanga mimo jiné předpověděla změnu oběžné dráhy naší planety. Ta se během tisíců let opravdu mění. Přiblížení nebo naopak oddálení Země od Slunce může zapříčinit tání ledovců a následné záplavy a v opačném případě dobu ledovou.

Co ovšem může mít na tuto generaci větší dopad, je současný stav světa. Ten podle amerického deníku The New York Post čeká jaderná katastrofa v podobě výbuchu elektrátny, po němž toxická mračna ovlivní především Asii a tamní obyvatele, které mhou následně sužovat vážné zdravotní problémy. Jak napsal deník Blesk, tuto věštbu není radno brát na lehkou váhu.

Jaké katastrofy potkají lidstvo v roce 2023 podle baby Vangy

Video se připravuje ...

Předpověď výbuchu jaderné elektrárny v roce 1986 se ostatně vyplnila. Je tedy otázkou, zda být raději v pozoru a na budoucí věštby se připravit, nebo věřit ve zvláštní náhody a řídit se současnými okolnostmi. Skutečný konec světa má však dle Vangy nastat v roce 5079. Osudný rok pro lidstvo předurčila těsně před svou smrtí v roce 1996.



Přečtěte si
Jaňa Paňáčková
22. 6. 2023 • 18:07

Už zase??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.