Baba Vanga věští zkázu Praze! Supersummit lídrů EU v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Baba Vanga věští Praze zkázu! Supersummit lídrů EU v ohrožení?

Další mrazivé proroctví slepé vědmy Baby Vangy věští zkázu Praze!
Další mrazivé proroctví slepé vědmy Baby Vangy věští zkázu Praze! (Reprofoto youtube. com, INT, archiv, Reuters)

Nebezpečí dle příbuzného legendární věštkyně Baby Vangy Marina Dobreva hrozí Praze a konkrétně Vyšehradu! Má jít o veliký výbuch, který smete město do Vltavy.

„Když se Vangy tehdy ptali, jak Praha dopadne po roce 1968, tak tvrdila, že teď ještě dopadne dobře. Ale za nějaký čas se nad Prahou bude rybařit. Před nějakou dobou jsem v jednom časopise četl, že jistý plzeňský jasnovidec předpověděl výbuch pod Vyšehradem. Řekl, kopec spadne do Vltavy, přehradí ji a Praha tak bude jedno velké jezero," tvrdí vystudovaný kunsthistorik a dlouholetý památkář Marin Dobrev podle webu Šíp.

Co čeká lidstvo v nejbližších letech podle nejslavnějších jasnovidců v historii?

Video se připravuje ...

„Měli jsme to udělat dnes (pondělí 19. září - pozn. red.), na pohřbu jsou všichni nejlepší lidé,“ šokovala ohledně použítí jaderné zbraně během nedávného pohřbu britské panovnice ruská propagandistka Olga Skabejevová. Narážela přitom na fakt, že se tehdy do Londýna sjeli významní státníci z celého světa.

Jednomu přitom zatrne, vždyť k daleko významnějšímu setkání světových lídrů dojde právě v těchto dnech přímo v hlavním městě České republiky! „Ano, můžeme je použít, ale ne na Ukrajině, protože tam budeme stále žít,“ potvrdil případný útok zbraní hromadného ničení někde v zahraničí poslanec ruské Státní dumy Andrej Guruljov. A vše dorazila čerstvá informace, že se měl prezident Putin právě přemístit z Kremlu do protiatomového krytu za Moskvou!

Řítíme se do záhuby? Nejděsivější proroctví Baby Vangy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
8. 10. 2022 • 11:32

Nebylo by jednodušší ty politiky prostě zrušit? Pak by nebyl důvod tak topit...

Shane26
8. 10. 2022 • 11:31

Tak teď, co emír z Kataru naštvaně odjel, je velká šance, že baba bude mít pravdu a pár arabských sebevrahů s náložemi pod těmi jejich hábity to provede. Allah je velký!

zvonik54
7. 10. 2022 • 19:10

Bába nemá pravdu, ale Pražáci by si takovou zkázu zasloužili jako sůl za to, co si zvolili do politiky. Ta svoloč jedná sebevražedně!

pravlast
6. 10. 2022 • 00:08

Vidím to tak,že stát se nemá starat (řekla MPA) o občany a tedy občani se nemají starat o politiky.Politici si sami budou platit nájmy za kance­láře,­vodné,­stoč­né,proud a také topení a je fu*c*k jestli mají jeden nebo dva svetry.Také do toho spadá povinnost platit v kantýně senátu (i jinde) plné ceny a náhrady za cokoliv zcela zrušitSouhlasím že ušetřit se má na všem a marnotratnost je důvodem k potrestání.

1pravda1
5. 10. 2022 • 15:21

tak hlavně ať pekarka zkontroluje, na kolik je v místnostech vytopeno, aby zima neplatila jen pro plebs a u politiků se nepočítaly vystrčilovy grošíky že, tak uvidíme, jak to berou vážně to šetření energií, a kolik pak budou mít ve sprchách

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.