Věštba Baby Vangy: Nikdo nemůže zastavit Rusko! Stane se ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Věštba Baby Vangy: Nikdo nemůže zastavit Rusko! Stane se ...

Další mrazivé proroctví slepé vědmy Baby Vangy: Putin bude pánem světa!
Další mrazivé proroctví slepé vědmy Baby Vangy: Putin bude pánem světa! (Reprofoto youtube. com, INT, archiv, Reuters)

Ač si každý může o balkánské větškyni myslet, co chce, nelze popřít, že některé vize Baby Vangy se staly skutečností. Předpověděla mimo jiné i pád Sovětského svazu a též nastínila vzestup Ruska pod vedením Vladimira Putina (69). Chystá se snad podle ní obnova novodobého sovětského bloku?

Smrt princezny Diany (†36), pád newyorských Dvojčat, vzestup teroristických organizací či katastrofa v Černobylu - to je jen zlomek událostí, které předpověděla Vangela Pandeva Dimitrova alias Baba Vanga. Tu v mládí zasáhla silná bouře, která ji připravila o zrak. Ačkoli přišla o jeden z pěti smyslů, nabyla údajně daru jasnovidectví a od té doby viděla události, které se ještě ani nestaly. Jak napsal web eXtra.cz, díky svým neobyčejným schopnostem se stala důvěrnou poradkyní i generálního tajemníka Leonida Brežněva. V roce 1966 měla přístup k bulharské vládě a její vize rozhodně nebyly brány na lehkou váhu.

Putinův sen o Evropské říši. A Petr Kramný chce obnovu procesu!

Video se připravuje ...

I po její smrti v roce 1996 jsou její předpovědi stále aktuální a děsivé. I dnes mohou mít dopad na společnost. Podle Vangy se Rusko velmi rychle zotaví po třetí světové válce a ovládne většinu světa. „Všechno roztaje, jako by led, jen jeden zůstane nedotčen – Vladimírova sláva, sláva Ruska,“ zní její předpověď.

„Příliš mnoho je přineseno v oběť. Nikdo nemůže zastavit Rusko. Všechno bude Rusku odstraněno z cesty, to zůstane zachováno. Stane se pánem světa," děsí svým proroctvím Baba Vanga. I ti, kdo jejím slovům nevěří, nemohou pominout fakt, že na její slova pomalu, ale jistě dochází...

Útoky z 11. září. Uplynulo 20 let od jednoho z nejhorších teroristických útoků světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
UFO1
13. 4. 2022 • 22:20

Předpovědi je vic a nedá se říct, že by se shodovaly,Sibyla předpovídá úplně jiného vládce,nikoli Rusa...

nemocna
10. 4. 2022 • 20:46

Další hrozba nás čeká, vláda chce udělat základnu u nás pro USA, co by tady měli co dělat, napřed nás roky okupovali rusáci a ted zase USA? at jsou tam kde jsou, vždyt mají základny všude okolo nás v různých státech Evropy, to se budou roztahovat všude a ohrožovat zemi napadením nepřítele a ničením našeho území a zabíjení lidí, vláda at udělá pořádnou základnu našim vojákům a pořádně vyzbrojí za ty peníze co by vrazili do základny USA

-bello-
10. 4. 2022 • 12:54

Já se Putina nebojím, jejich věc a já se nenechám zastrašovat.Nejsem z Letný Milion chvilek.
Čeho se bojím jsou ukrajinśtí běženci a jejich dopad na Českou republiku..Jakoby neutíkali, jakoby se rozhodli využít jedinečnou šanci a bez řádných víz si užít otevřených hranic a trvale změnit dosavadní své bydliště za lepší.
A děsí mě sešup kultury národa, zdraví, hygieny, bezpečí a životní úrovně.Bez obalu jsme na tom teď děsně my a bude hůř.
Honba na Rusa zaslepila Fialově vládě oči.
.

VIKTOR HARCINIK
9. 4. 2022 • 21:14

ja to tvrdim stale ze s Ruskem se treba dohodnout

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.