Letos může být ještě hůř?! Baba Vanga krutě děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Letos může být ještě hůř?! Baba Vanga krutě děsí!

Baba Vanga vyvěštila lidstvu osud až do roku 5079.
Baba Vanga vyvěštila lidstvu osud až do roku 5079. (Reprofoto youtube. com, INT, archiv)

Ani tento rok nebude pro společnost jednoduchý. Z vidin celosvětově známé bulharské vědmy Baby Vangy jde místy strach a jinak tomu není ani u vizí pro rok 2021. Některé se dokonce již začaly stávat skutečností.

Baba Vanga je jednou z těch osobností, na které se nezapomíná ani po jejich smrti, Tím spíš, když po sobě zanechala svůj odkaz v podobě děsivých proroctví. Jak jsme již dříve informovali, svět postihla největší ekonomická krize za poslední roky, čímž se naplnila jedna z vizí vědmy Vangy.

Kvůli celosvětové pandemii se situace nijak nelepší a následky budou podle Baby Vangy katastrofální. Opět totiž propukne migrační krize a podle webu Kafe.cz budou lidé z nejvíce ekonomicky poškozených zemí utíkat směrem na západ.

Trumpismus bez Trumpa, ztrapněná Melania a vlídný dopis Bidenovi: Žantovský o odkazu exprezidenta

Video se připravuje ...

Nepříjemné chvíle čekají i prezidenta Spojených států. Ten se má potýkat se zdravotními problémy, které ho mohou ohrozit na životě. Původně byly tyto vidiny dávány do souvislosti s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem. Nyní se však spekuluje o novém prezidentovi USA Joeovi Bidenovi.

Zbylé předpovědi pro rok 2021 jsou spíše neurčitého rázu, i tak lidé přichází se svými teoriemi a hesla Baby Vangy se snaží rozluštit. „Lidstva se zmocní velký drak. Tři obři se spojí. Hodně lidí bude mít rudé (krvavé) peníze,“ předpověděla Vanga. Podle některých odborníků se může jednat o státy Čínu, Rusko a Indii. Pokud by se vize vyplnily, spojenectví těchto tří zemí by bylo minimálně alarmující.

Donald Trump opouští Bílý dům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.